Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Eu sa ma iubesc pe mine?

Eu sa ma iubesc pe mine?
Click pentru m─ârire
Preţ: 12,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Walter & Ingrid Trobisch
Rating Mediu: F─âr─â Rating

Eu sa ma iubesc pe mine?


Walter & Ingrid TrobischTitlu original: Love yourself. Self acceptance & depression  

Numar pagini: 74  - Eu sa ma iubesc pe mine?

Dimensiuni produs: 105 x 175 x 7 mm  

Daca ar fi sa recunoastem, un numar foarte mare dintre noi, adânc în sinea noastra, nu ne placem. Sau, mai rau, chiar ne detestam uneori. Gânduri de genul: „Nu sunt bun de nimic!”, „Am încercat, dar mie nu-mi iasa.”, „Eu nu as reusi niciodata asa ceva!”, „Mi-as dori sa fiu altcineva.” ne trec de multe ori prin minte. Frecvent, asemenea gânduri si o asemenea atitudine fata de propria persoana ne sunt si mai puternic imprimate în minte de predicile de la biserica, în care suntem îndemnati „sa ne lepadam” de noi însine, urându-ne pe noi si iubindu-i pe ceilalti.

Walter Trobisch ne ajuta sa facem distinctie între iubirea de sine sanatoasa, care ne permite sa fim altruisti si cu adevarat umili si de care avem nevoie pentru a functiona corect în lume, si iubirea de sine bolnava, care ne transforma în indivizi egocentrici si aroganti. El exploreaza legatura dintre lipsa iubirii de sine sanatoase si masturbare, alegerea gresita a profesiei si a partenerului de viata si incapacitatea de a-i iubi cu adevarat pe altii, dupa care ne îndruma spre acceptarea propriei persoane si vindecarea dureroaselor rani interioare care ne împiedica sa ne iubim. 

O sectiune speciala este consacrata subiectului depresiei (tot mai frecventa astazi), cauzelor, manifestarilor, tratarii si prevenirii ei. Eu sa ma iubesc pe mine? si-a câstigat o reputatie bine-meritata de lucrare clasica în care sunt ascunse comori de întelepciune si de viata. 

Cuprins


1. Ma iubesc pe mine însumi?

2. Consecintele lipsei iubirii de sine

3. Cum putem depasi depresia


Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.