Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna

Viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna
Click pentru m─ârire
Preţ: 21,00Ron
Stoc: In Stock
Model: John Ortberg
Rating Mediu: F─âr─â Rating

Viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna - John Ortberg

 


Titlu original: The Life You've allways wanted  

Numar pagini: 288  - Viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna

Dimensiuni produs: 135 x 205 x 15 mm  

Cum arata în realitate adevarata viata spirituala?

Ce te retine de la trairea unei astfel de vieti? Ce poti face pentru a trai astfel? Daca te-ai saturat de starea curenta a lucrurilor - daca banuiesti ca viata crestina este mai mult decât ai experimentat tu pâna acum - John Ortberg îti arata o cale a transformarii si a revigorarii spirituale pe care o poate urma oricine. O cale care duce la Viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna.

John Ortberg ia în serios chemarea lui lisus de a trai o viata din abundenta. însa o face plin de bucurie si de realism în acelasi timp. Este încredintat ca transformarea umana este cu adevarat posibila si descrie procesul transformarii în termeni foarte practici.

Richard J. Foster, Autor - Celebration of Discipline and Prayer

Ceea ce a învatat John Ortberg ni se aplica si noua tuturor oamenilor de rând - pentru ca tot ce scrie este bazat pe Biblie. Transparenta, onestitatea si capacitatea sa de autoironie îti vor arata tie, cititorule, faptul ca si tu poti experimenta acest potential pentru schimbare dat de Dumnezeu.

Evelyn Christenson, Autor - Ce se intampla cand femeile se roaga

John Ortberg ne prezinta întelepciunea disciplinelor spirituale. într-un mod practic, captivant si profund introspectiv, el nu doar creeaza în noi o sete dupa transformare, ci si picteaza un tablou extraordinar de atractiv a vietii pe care Dumnezeu poate sa o traiasca prin noi.

Archibald D. Hart, PH.D., profesor de psihologie

John Ortberg, in stilul sau "Hai sa ne asezam si sa discutam" a mestesugit o carte cu o mare putere de convingere, bazata pe procesul transformarii spirituale.

Dr. Joseph Stowell, Moody Bible Institute

 

CUPRINS:

Prefata

1. Într-adevar, ne vom transforma": Speranta transformarii

2. Surprins de schimbare: Telul vietii spirituale 

3. Antrenament versus încercare: Adevarul despre disciplinele spirituale

4. Ziua bucuriei: Practica sarbatoririi

5. O viata tihnita: Practica „încetinirii"

6. Deranjând Cerul: Practica rugaciunii

7. „Îndeajuns de mic": Practica slujirii 

8. Viata dincolo de regrete: Practica marturisirii 

9. Viata calauzita: Primind calauzire din partea Duhului Sfânt

10. O viata în libertate: Practica discretiei 

11. O viata neîmpartita: Practica meditarii asupra Scripturii

12. Viata cu o inima ordonata: Propriile tale „reguli de viata"

13. O viata de rabdare: Experienta suferintei

Surse 

Ghid de studiu

Cum pot sa cresc? Cum arata o persoana matura spiritual? De ce procesul schimbarii pare atât de dificil si merge atât de încet? Voi fi vreodata cu adevarat schimbat?

Ai fost vreodata frustrat de lipsa ta de cunostinte în domeniul spiritual? Te-ai întrebat vreodata daca schimbarea adevarata este posibila? Te-ai simtit vreodata confuz? Daca ai raspuns cu „da" la cel putin una dintre aceste întrebari, cartea aceasta a fost scrisa pentru tine.

Evangheliile sustin faptul ca transformarea naturii umane este într-adevar posibila. Nu este niciodata usoara, si rareori este rapida. Dar este posibila. Se produce în viata celor din jur si, uneori, chiar în viata mea.

Aceasta schimbare are loc ori de câte ori oamenii sunt dispusi sa-L lase pe Iisus sa le ordoneze viata. De-a lungul timpului, multi întelepti s-au dedicat acestei cauze. Dar Calea lui Iisus trebuie mereu restudiata si reaplicata în fiecare epoca.

Aceasta carte este o încercare de a face accesibila înte-lepciunea care le vine de sus oamenilor care nu mai traiesc într-o lume a manastirilor si a deserturilor, ci într-o lume a autostrazilor si a jocurilor pe calculator. Sper ca o veti considera o invitatie pentru a urma calea lui Cristos, pentru ca este singura invitatie care conteaza cu adevarat.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.