Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Etnos

Etnos
Click pentru m─ârire
Preţ: 7,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: REVISTA
Rating Mediu: F─âr─â Rating

Descriere

Revista Ethos a implinit in anul 2008 25 de ani de aparitie neintrerupta in limba germana. Din 1995 revista apare si in limba romana. Ea este tiparita in Elvetia si poate fi citita si in limbile maghiara, ceha si slovaca. Ethos se adreseaza intregii familii, analizeaza din perspectiva biblica si apreciaza dupa etaloanele biblice tendintele actuale ale societatii care se rasfrang asupra vietii noastre. De aici si numele revistei: ethos (gr.) inseamna atitudine morala generala; baza morala a unui om sau a unei societati, care constituie fundamentul vointei si actiunii; totalitatea normelor si valorilor etico-morale.
Ethosul biblic inseamna: Cuvantul lui Dumnezeu, fiinta si modul Sau de a actiona, asa cum ne sunt revelate in Biblie, constituie pentru noi etalonul absolut si unic in toate intrebarile credintei si ale vietii. Gandirea omeneasca, actiunile oamenilor, sistemele lor de valoare, motivele si obiceiurile sunt masurate dupa acest etalon obligatoriu (ethos).
In 48 de pagini color gasiti articole importante pentru toate varstele, teme referitoare la diferite aspecte ale vietii individuale si de familie. In aceasta revista gasiti reportaje si interviuri care trateaza intrebari cu privire la Dumnezeu si credinta in El, marturii ale unor vieti transformate, povestiri pentru copii, etc. Ethos abordeaza probleme delicate, cu care fiecare dintre noi se confrunta in viata, atrage atentia asupra minunatelor fenomene din natura creata de Dumnezeu, incurajeaza prin intermediul marturisirilor unor persoane obisnuite, ajuta la intelegerea Cuvantului lui Dumnezeu.
Revista se caracterizeaza prin prezentari succinte, informatii de actualitate si transmiterea opiniilor specialistilor in diverse domenii.
Deoarece stim cat de important este ca Evanghelia sa ajunga la cat mai multi oameni, sa le atinga inimile si sa le schimbe vietile, dorim ca revista sa ofere, pe langa o lectura sanatoasa si o analiza fara compromisuri a diverselor aspecte din viata cotidiana, analiza ce se orienteaza dupa valorile si principiile biblice, si Vestea cea Buna a mantuirii prin Domnul Isus Hristos. Ne dorim sa pastram o revista care sa fie intr-adevar un sprijin pentru familie si care sa transmita valorile biblice tuturor generatiilor.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.