Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Apologetica crestina in lumea postmoderna

Apologetica crestina in lumea postmoderna
Click pentru m─ârire
Preţ: 22,00Ron
Stoc: In Stock
Model: Timothy R.Philips & Dennis L.Okh
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Apologetica crestina in lumea postmoderna


Timothy R.Philips si Dennis L.Okholm 

 
Numar pagini: 220  - Apologetica crestina in lumea postmoderna
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 13 mm  

Pana acum s-au facut prea putine eforturi de articulare a unei strategii apologetice capabile a avea impact asupra culturii noastre postmoderne pluraliste, orientata spre consumator si indragostita de abordarile manageriale si terapeutice ale vietii. 
Aceasta este prima carte ce ia in serios o asemenea sarcina vitala. In paginile cartii de fata sunt discutate trei raspunsuri posibile la postmodernitate: 
Primul considera viabila si preferabila in continuare apologetica evidentialista traditionala. Cel de-al doilea gaseste incitanta critica postmoderna la adresa crestinismului si a culturii occidentale, dar ii respinge trasaturile centrale. In sfarsit, a treia solutie sugerata apreciaza ca aspectele cheie ale postmodernitatii ar putea fi insusite de crestinism in scopul apararii pozitiei sale.
Deosebit de utile sunt capitolele ce discuta in lumina postmodernitatii problemele cu care se confrunta biserica locala. Editorii volumului, impreuna cu John Stackhouse, adauga la randul lor niste eseuri introductive deosebit de interesante, care il ajuta pe cititor sa se orienteze in vastul domeniu al postmodernitatii si printre diferitele strategii apologetice propuse. Toate acestea fac ca lucrarea de fata sa fie indispensabila teologilor, studentilor interesati de problemele lumii in care traiesc si, evident, slujitorilor bisericii.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.