Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Apostolii Domnului Isus

Apostolii Domnului Isus
Click pentru m─ârire
Preţ: 16,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Petru Lascau
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Apostolii Domnului Isus - Petru Lascau

 


Numar pagini: 152 - Apostolii Domnului Isus  
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 7 mm  

 
Apostolii Domnului, doisprezece oameni obisnuiti, cu o chemare neobisnuita din partea Domnului nostru Isus Christos, au schimbat fata lumii prin impactul mesajului lor. Cunoscandu-i mai de aproape, vom fi incurajati de a ne lasa la randul nostru ca instrumente in mana Celui care schimba sufletele oamenilor, si lumea va vedea din nou ce poate face Dumnezeu prin viata celor care se incred pe deplin in puterea Sa.
Dumnezeu nu are nevoie de voluntari, ci de oameni chemati de El.
“Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca sa faca de rusine pe cele intelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca sa faca de rusine pe cele tari. Si Dumnezeu a ales lucrurile josnice ale lumii, si lucrurile dispretuite, ba inca lucrurile care nu sunt, ca sa nimiceasca pe cele ce sunt; pentru ca nimeni sa nu se laude inaintea lui Dumnezeu.” (1 Corinteni 1:27-19)
Nici unul din mai marii inteleptii din vremea aceea n-a fost ales de Mantuitorul. Marii intelectuali erau in Egipt, in Grecia, in Roma sau in Israel si nici unul dintre ei nu este printre apostoli. in vremea Noului Testament, cei mai mari savanti erau mai degraba in Egipt. Filozofii cei mai distinsi erau in Atena. Cei puternici erau la Roma. Savantii in Biblie la Ierusalim. Dumnezeu nu s-a uitat la ei si si-a ales niste vase de lut. Ganditi-va numai! A trecut pe langa Herodot, istoricul; pe langa Platon, filisoful; Aristotel, inteleptul; Euclit, matematicianul; Arhimede, parintele mecanicii; Hiparcus, astronomul; Cicero, oratorul si Virgil, poetul. Nu i-a bagat in seama pe nici unul dintre ei cand si-a ales predicatorii mesajului Sau.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.