Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Biserica: Frustrare si implinire

Biserica: Frustrare si implinire
Click pentru m─ârire
Preţ: 14,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Philip Yancey
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Biserica: Frustrare si împlinire - Philip YanceyDimensiuni produs: 205 x 145 x 10 mm  

 

Desi poate ca multi cred ca acest titlu nu ar trebui sa existe, el exprima totusi o realitate. Biserica ne creeaza si frustrari, dar, în cele din urma tot ea ne aduce adevarata împlinire. Poate ca si tu te-ai întrebat daca merita efortul si deranjul sa fii activ într-o biserica locala, sau poate ca te-ai retras din cauza unor aspecte care te-au deranjat. Ramâne, deci, întrebarea: de ce sa ne deranjam cu biserica?
Cunoscutul autor Philip Yancey raspunde acestei întrebari împartasindu-ne câteva episoade din propria lui experienta legata de biserica, nemultumirile si, dupa un timp, împlinirea pe care a gasit-o devenind membru activ al unei biserici locale.
În aceasta relatare candida, care ne face sa ne gândim cu toata seriozitatea la relatia noastra cu biserica locala, Yancey prezinta motivele care l-au determinat sa renunte la scepticism si sa participe din toata inima la viata unei biserici locale. Cu toata sinceritatea si obiectivitatea, el face un echilibru între erorile umane si caracterul unic al bisericii ca trup al lui Cristos.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.