Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Calatorie prin Vechiul Testament

Calatorie prin Vechiul Testament
Click pentru m─ârire
Preţ: 55,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Samuel J.Schultz
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Calatorie prin Vechiul Testament - Samuel SchultzTitlu original: The Old Testament Speaks 

Numar pagini: 522  - Calatorie prin Vechiul Testament

 

Calatorie prin Vechiul Testament da o imagine exacta a dimensiunilor arheologice, geografice, istorice si lingvistice ale Cuvântului lui Dumnezeu comunicat omului. Cartea de fata integreaza istoria biblica cu dezvoltarea culturilor nonebraice, se concentreaza asupra vietii istorice si religioase a evreilor si foloseste cele mai bune cercetari moderne în domeniu pentru a plasa Scripturile în contextul lor adecvat, Orientul Apropiat.

Samuel J. Schultz subliniaza importanta de a lasa Scripturile sa îsi desfasoare propria lor istorie; el foloseste într-un mod selectiv cele mai importante studii asupra Vechiului Testament, astfel ca lucrarea lui devine un material relevant si util, atât în sala de clasa, cât si în studiul individual al celor mai interesati de fascinante calatorii în trecutul Tarii Sfinte. Autorul recurge la scurte comentarii ce contureaza cadrul istoric si rezuma continutul fiecarei carti istorice, la tabele si harti care ajuta la vizualizarea naratiunii biblice.

Pentru cercetatorul serios, Calatorie prin Vechiul Testament este un extraordinar punct de pornire pentru studiul formei si structurii Vechiului Testament, sub calauzirea competenta a unui profesor cu multa experienta în domeniu.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.