Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Calauzirea lui Dumnezeu

Calauzirea lui Dumnezeu
Click pentru m─ârire
Preţ: 23,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: lisabeth Elliot
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Calauzirea lui Dumnezeu - Elisabeth ElliotNumar pagini: 184  - Calauzirea lui Dumnezeu
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm  

 
Cum pot distinge vocea lui Dumnezeu?

Viata este formata dintr-un sir de optiuni, iar deciziile pe care le luam afecteaza intreg cursul ei ulterior. Cum pot afla care este decizia corecta? Care este voia lui Dumnezeu pentru mine? Cum pot fi sigur ca aud

intr-adevar vocea Sa?

In cartea Calauzirea lui Dumnezeu, cunoscuta autoare Elisabeth Elliot ne prezinta meditatii si observatii izvorate din experienta unei vieti supuse calauzirii lui Dumnezeu. Scopul ei este acela de a ne arata cum si de ce ii calauzeste Dumnezeu pe copiii Sai. Autoarea ne invita sa ne apropiem de Dumnezeu, pentru a putea inainta cu incredere pe calea noastra, fiind convinsi ca suntem in voia Sa.
„Am intalnit, citind Biblia, nenumarate dovezi in favoarea faptului ca au existat oameni pe care Dumnezeu i-a calauzit, scrie Elisabeth Elliot. Pe paginile Scripturii, gasesc totodata asigurarea ca El doreste sa ma calauzeasca si pe mine. El face acest lucru de multa vreme. Mana Lui se intinde inspre mine. Eu doar trebuie sa o apuc...“
Insotita de un ghid de studiu care poate fi folosit în studiul individual sau in grupuri mici, aceasta carte practica ne va incuraja sa venim inaintea lui Dumnezeu atat cu problemele mari, cat si cu cele mici cu care ne confruntam in viata.
Elisabeth Elliot, nascuta in 1926, este una dintre femeile cele mai proeminente ale crestinismului din zilele noastre. A fost sotia misionarului Jim Elliot, ucis in 1956 de catre membri ai tribului Auca din Ecuador. Este autoarea a peste doua zeci de carti, dintre care amintim: Cararea singuratatiiDisciplina si Fii linistit, suflete! In ultimii cincizeci de ani, cartile, invataturile si credinta ei plina de curaj au avut o deosebita influenta asupra credinciosilor de pretutindeni. A calatorit cea mai mare parte a vietii ei, tinand prelegeri in diverse locuri din lume.

Elisabeth Elliot locuieste impreuna cu sotul ei, Lars Gren, in Magnolia, Massachusetts.

CUPRINS

Despre autoare

Introducere

1. Rugaciunea model
2. Continutul promisiunii
3. Conditiile
4. Obiectivele
5. Mijloacele

Ghid de studiu

Note

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.