Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Cele cinci teze ale calvinismului

Cele cinci teze ale calvinismului
Click pentru m─ârire
Preţ: 10,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: David N. Steele & Curtis C.Thoma
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Cele cinci teze ale calvinismului - David N. Steele & Curtis C. Thomas  


Numar pagini: 112  

 
Lucrarea de fata se constituie ca o introducere într-un sistem cunoscut în teologie sub numele de "cele cinci teze ale calvinismului”. Dupa cum vom vedea, fiecare dintre cele cinci puncte ce formeaza acest sistem istoric constituie o importanta doctrina biblica. Luate împreuna, aceste cinci doctrine formeaza cadrul de baza în discutarea planului lui Dumnezeu pentru salvarea pacatosilor.
În atentia autorilor au stat trei obiective majore pe care si le-au propus: formularea unei definitii clare si concise a pozitiei calviniste; discutarea pe scurt a fundamentelor bibilce pentru fiecare dintre cele cinci teze; si o scurta trecere în revista a literaturii disponibile în limba engleza pentru întregul subiect si pentru fiecare teza în parte.
Speranta noastra este ca, în ciuda dimensiunilor ei reduse, aceasta importanta lucrare îsi va aduce contributia la întelegerea gândirii lui Jean Calvin si, prin aceasta, cititorii vor ajunge sa cunoasca si sa creada sistemul doctrinar al Bibliei, care atribuie toata gloria pentru salvarea pacatosilor numai lui Dumnezeu!

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.