Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Comentarii Biblice asupra conducerii

Comentarii Biblice asupra conducerii
Click pentru m─ârire
Preţ: 109,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: John C.Maxwell
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Comentarii Biblice asupra conducerii - John C. Maxwell


Numar pagini: 1031  - Comentarii Biblice asupra conducerii
Dimensiuni produs: 150 x 215 mm  

 

Lectii despre conducere din Cuvantul lui Dumnezeu


TOTUL INCEPE CU DUMNEZEU, LIDERUL SUPREM


De la Genesa la Apocalipsa, oamenii, evenimentele si invataturile Bibliei reprezinta comoara lui Dumnezeu de intelepciune si calauzire pentru oricine dintre noi care este chemat sa fie o persoana cu influenta. Fie ca esti director executiv, fie ca esti pastor, antreprenor, parinte, antrenor, sau profesor, tu esti un lider, care îi influenteaza si ii incurajeaza pe altii.

De la Adam si Eva in Gradina Edenului — primii lideri care au invatat din esec, pana la apostolul Ioan in insula Patmos — un lider intemnitat care ofera o viziune plina de speranta pentru generatiile viitoare, Cuvantul lui Dumnezeu este plin de oameni de la care putem invata arta conducerii.

In Comentarii biblice asupra conducerii, editorul executiv dr. John C. Maxwell te conduce sistematic prin textul Bibliei in versiunea New King James (in romaneste este vorba de traducerea lui D. Cornilescu, n.t.), in timp ce extrage din experienta deceniilor de conducere duhovniceasca si din resursele celor mai bine vandute carti ale sale, pentru a evidentia in Sfanta Scriptura principiile de conducere care au trecut testul timpului si au schimbat viata multora. Puternicele resurse cuprind:

Cele 21 de legi incontestabile ale Conducerii: articole profunde care reveleaza modul in care aceste legi opereaza in viata oamenilor din Biblie.

Cele 21 de Calitati indispensabile unui lider: patrunzatoare articole de o pagina care reliefeaza exemple pozitive si negative ale fiecarei calitati din cadrul celor 21.

Peste 100 de profiluri biografice: momente si evenimente din viata oamenilor care descopera inestimabile adevaruri despre conducere izvorate din Cuvantul lui Dumnezeu.

Introduceri la cartile bibliei care subliniaza rolul lui Dumnezeu in viata oamenilor influenti.

Sute de articole scurte si convingatoare si note expresive introduse in text despre calitatea de mentor si despre influenta.

Daca doresti sa inveti, sa studiezi sau sa predai lectii de conducere, acesteComentarii biblice asupra conducerii semnate John C. Maxwell te pot ajuta! Te vor incuraja si te vor echipa sa infrunti provocarile secolului al XXI-lea cu nemuritoarele principii de conducere dinamica disponibile in Cuvantul lui Dumnezeu.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.