Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Copilul, Biserica si misiunea

Copilul, Biserica si misiunea
Click pentru m─ârire
Preţ: 30,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Dr Dan Brewster
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Copilul, Biserica si misiunea  - Dan Brewster„Dan nu este doar un alt autor occidental, ci el a conceput si a scris aceasta carte dupa ce a trait ani in sir in mijlocul oamenilor din Africa, America Latina si, aproape intreg deceniul trecut, a lucrat cu Biserica din Asia.

Aceasta carte este o colectie de invataturi ale unui om care-si traieste cu adevarat pasiunea si chemarea in viata pentru a pleda in numele celor care nu-si pot apara interesele. Cred ca aceasta carte va va ajuta sa intelegeti si mai mult dorinta lui Dumnezeu pentru copii, situatia actuala a copiilor din intreaga lume si mandatul pe care-l are Biserica universala de a sluji acestor copii si a aborda ucenicizarea intr-un mod holistic.

Compassion International pledeaza cu pasiune in favoarea copiilor, in special a celor marginalizati de problemele cu care se confrunta in intreaga lume. Speranta mea este ca prin aceasta carte sa deveniti si voi aparatori ai copiilor pe masura ce invatati, va straduiti sa intelegeti cateva dintre realitatile cu care se confrunta copiii si va bucurati de felul in care Dumnezeu foloseste atat de multi oameni astazi ca sa raspunda acestor realitati”.

Mark Yeadon, Vicepresedintele Lucrarii cu copiii, Compassion International


Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.