Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Creata pentru a fi ajutorul potrivit

Creata pentru a fi ajutorul potrivit
Click pentru m─ârire
Preţ: 31,00Ron
Stoc: In Stock
Model: ISBN: 978-606-8432-01-4
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Aceast─â carte a fost în lucru timp de zece ani – din care patru ani a durat scrierea propriu-zis─â. So┼úia mea a scris-o în urma încuraj─ârii mele. De multe ori, în timp ce parcurgea Scriptura verset cu verset, ea îmi spunea: „Nu voi include ┼či versetele acestea în carte, fiindc─â dac─â le includ, nu vor fi pe placul femeilor din _____ (o anumit─â grupare religioas─â) ┼či nu vor promova cartea mea.” Eu îi r─âspundeam: „Dac─â Dumnezeu a considerat c─â aceste lucruri sunt suficient de importante ca s─â fie a┼čezate în Cuvântul Lui, atunci nu ar trebui s─â le excluzi.” Prin urmare, cu strângere de inim─â, ea ad─âuga subiecte controversate, unele dup─â altele. Sunt mândru de rezultatul minunat al muncii ei.

De mult─â vreme mi-am dorit ca ┼či alte femei s─â beneficieze de în┼úelepciunea ┼či harul ei profunde, ┼či este dorin┼úa mea ca ┼či al┼úi b─ârba┼úi s─â experimenteze binecuvântarea de a fi c─âs─âtori┼úi cu o mireas─â-dar-ceresc. Debi este iubita inimii mele ┼či persoana cea mai apropiat─â mie, prietena mea cea mai bun─â ┼či singura mea confident─â. Ea nu este din fire o femeie supus─â ┼či pasiv─â. La începutul c─âsniciei noastre, îmi submina autoritatea ┼či uneori mi se împotrivea – uneori cu un motiv ra┼úional – ┼či alteori pentru c─â, pur ┼či simplu, era înc─âp─â┼úânat─â ┼či înd─âr─âtnic─â. Bineîn┼úeles, c─âsnicia noastr─â nu a fost perfect─â de la început; ci ne-am cl─âdit-o împreun─â. Debi este o femeie cu opinii foarte puternice, de care ┼úine cu tenacitate, dar a înv─â┼úat s─â fie ajutorul so┼úului ei în toate privin┼úele în care un b─ârbat are nevoie de sprijinul unei femei.

Nu am întâlnit ┼či nu am citit vreodat─â vreun alt autor pe care s─â îl consider mai calificat prin via┼ú─â ┼či experien┼ú─â pentru a scrie o carte pentru femei despre cum s─â devin─â ajutorul potrivit pe care l-a inten┼úionat Dumnezeu. Debi întruchipeaz─â tot ceea ce a scris. Fiecare cuvânt al acestei c─âr┼úi este înso┼úit de binecuvântarea mea ┼či de acordul meu deplin.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.