Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Crucea

Crucea
Click pentru m─ârire
Preţ: 20,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Dr Martyn Lloyd-Jones
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Crucea - Metoda lui Dumnezeu de salvare - Martyn . Lloyd-Jones


Titlu original: The Cross  
Numar pagini: 162  - Crucea
Dimensiuni produs: 155 x 215 x 10 mm  

 
Putini se indoiesc de faptul ca dr. Martyn Lloyd-Jones a fost cel mai mare predicator, vorbitor de engleza, cunoscut de lumea sec. XX. Aceia dintre noi care au avut prilejul sa-l auda nu vor uita usor sentimentul de admiratie care le-a coplesit sufletul in timp ce el era captivat de splendoarea Evangheliei, iar Dumnezeu vorbea cu asa putere prin el. Si totusi, nu omul ca persoana a fost cel care ne-a ramas in minte; senzatia care a persistat nu a fost aceea a darurilor unui om, abilitatea intelectuala sau atractia personala. Mai degraba au fost puterea adevarului, maretia lui Dumnezeu, saracia omului si glorioasa relevanta si autoritate a Sfintei Scripturi, care au lasat o urma de nesters in inima ascultatorilor lui.
Prin urmare, editarea predicilor lui trebuie sa fie cauza unei mai mari recunostinte din partea Bisericii crestine. Aceste predici tematice au fost tinute in Capela Westminster, Londra, in toamna anului 1963, si toate s-au bazat pe cuvintele apostolului Pavel din Epistola catre Galateni, 6:14: "In ce ma priveste, departe de mine gandul sa ma laud cu altceva decat cu crucea Domnului nostru Isus Hristos, prin care lumea este rastignita fata de mine si eu fata de lume!" Acest verset constituie pentru el un prilej de expunere detaliata a semnificatiilor ce rezulta dintr-un asemenea text, dar si stralucite mesaje despre Hristos crucificat.
Propovaduirea dr.-ului Lloyd-Jones a fost o imbinare remarcabila de elocventa pasionata si de rationament logic, de o profunzime pe care ascultatorii maturi au remarcat-o cu siguranta, si de o simplitate care a facut ca si copii sa-l inteleaga.
Toate aceste caracteristici se regasesc in aceste serii de predici.
Astazi nu pare a se mai simti nevoia lor, fie din cauza declinului in predicarea cu putere a Bibliei in lumea vorbitorilor de engleza, fie din cauza temei. Este insa imperios necesara reintoarcerea la adevarul central al Evangheliei crestine, sa meditam cu mai multa atentie la cruce si s-o proclamam; mai mult decat orice, sa ne laudam in ea.

Dr. Lloyd-Jones a spus odata ca "Judecatile superficiale asupra lucrarii lui Hristos duc la vieti crestine superficiale".

Fie ca citirea acestor pagini sa foloseasca din abundenta ca sa ne stimuleze la o noua glorificare a Domnului Isus in cruce, la o noua dorinta pentru predicarea biblica si la o noua dragoste pentru Hristos.

—Eric J. Alexander St. George's, Tron, Glasglow

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.