Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Cum sa devii popular

Cum sa devii popular
Click pentru m─ârire
Preţ: 16,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: John C.Maxwell
Rating Mediu: F─âr─â Rating

   Cum sa devii popular - John C. Maxwell


Dimensiuni: 13 x 20 cm
Nr. pag.: 155 - Cum sa devii popular


Potentialii conducatori suntem noi, oameni obisnuiti, profesori, medici, directori, preoti sau pur si simplu parinti. A fi conducator inseamna a lucra cu oamenii, o misiune deloc simpla. Reusita in acest domeniu vine din intretinerea unor relatii interumane de succes. John Maxwell, el insusi un conducator popular, va dezvaluie principiile simple, dar eficiente prin care veti scoate la lumina ce e mai bun in oamenii cu care lucrati zilnic:

- cum sa descoperi si sa-ti dezvolti propriile calitati de conducator;
- cum sa intelegi si sa ajuti oamenii cu personalitati dificile;
- cum sa-i conduci pe ceilalti spre succes, pentru a-ti asigura propria reusita.

Acestea sunt doar cateva dintre ideile ce vor revolutiona relatiile dvs. cu ceilalti. Metodele practice puse la dispozitie de aceasta carte, potrivite in orice situatie, va vor da increderea in sine de care aveti nevoie pentru a fi un lider de succes. Mesajul autorului: Fiti un conducator pe care oamenii sa fie mandri sa-l urmeze.
John. C. Maxwell este un foarte cunoscut specialist in probleme de conducere, un orator si un scriitor celebru. Este fondator al Grupului INJOY, organizatie ce-si propune sa ajute oamenii sa-ti sporeasca potentialul personal si calitatile de conducatori. ? fiecare an, Maxwell vorbeste in fata a aproximativ 250 000 de persoane si influenteaza viata a mai bine de un milion de oameni prin seminariile pe care le tine, carti si casete. Printre subiectele abordate in conferintele sale se numara: calitatile necesare unui conducator, problemele Bisericii, dezvoltare si atitudine personala.
John C. Maxwell a copilarit intr-un orasel din Ohio; educatia primita de la parintii sai a pus bazele unei vieti si unei cariere aflate in slujba semenilor. In 1969 devine licentiat al Bible College din Circleville (Ohio) si se casatoreste. ?preuna cu sotia sa Magaret se muta la Hillham, Indiana, unde se afla prima congregatie pe care a pastorit-o. In 1972 devine pastorul unei biserici din Lancaster, Ohio, pentru ca in 1980 sa se mute la Lemon Grove, California si sa conduca Skyline Wesleyan Church, unde se afla si in prezent.
Dintre numeroasele sale lucrari, amintim: The Winning Attitude: Your Key to Personal Success (Atitudinea de invingator: Cheia succesului personal); Developing the Leader Within You (Dezvolta calitatile conducatorului din tine); Developing the Leaders around You (Dezvolta aptitudinile conducatorilor din preajma ta); Be All You Can Be! (Realizeaza-te pe deplin!).

Cuprins
Cuvint inainte

1. Ce ma atrage la oameni?
2. Ce-i atrage pe ceilalti la mine?
3. Cum sa ai incredere in oameni
4. Cum sa devii o persoana pe care oamenii vor sa o urmeze
5. Motivarea oamenilor in avantajul lor
6. Cum sa fii o persoana pe care oamenii o respecta
7. Poti fi un bun incurajator
8. Sa iubesti oamenii dificili
9. Cum sa fii o persoana care stie cum sa primeasca critica
10. O persoana in care oamenii au incredere
11. A construi o echipa invingatoare

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.