Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Cunoaste Adevarul. Manual de doctrina crestina

Cunoaste Adevarul. Manual de doctrina crestina
Click pentru m─ârire
Preţ: 49,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Bruce Milne
Rating Mediu: F─âr─â Rating

   Cunoaste Adevarul. Manual de doctrina crestina - Bruce Milne


Dimensiuni: 15 x 22,7 cm
Nr. pag.: 386

"VETI CUNOASTE ADEVARUL", A ZIS ISUS, "SI ADEVARUL VA VA FACE SLOBOZI."

Crestinii au dobandit deja o anumita cunoastere a lui Dumnezeu si a adevarului Sau. Pe masura ce ne prezinta marile teme ale Cuvantului lui Dumnezeu si ne explica modul in care acestea se armonizeaza impreuna, acest manual ne va ajuta sa crestem in cunoasterea Sa aducatoare de mantuire.
Fiecare capitol analizeaza o anumita fateta a adevarului biblic si incurajeaza la studiu suplimentar prin referiri la diferite texte din Scriptura, intrebari formulate pentru a initia discutii si bibliografle pentru lectura suplimentara. Partile principale se incheie cu reflectii practice despre felul in care suntem provocati si determinati de catre invatatura Bibliei sa-L adoram pe Dumnezeul cel viu.
Pe langa bibliografia actualizata pe care ne-o ofera, aceasta noua editie tine seama de progresul recent inregistrat in gandirea seculara si crestina. Prin modul in care este alcatuita, lucrarea "Cunoaste Adevarul" reprezinta un excelent manual de doctrina.
"Este un privilegiu sa recomand acest inteligent, clar si util rezumat al credintei crestine de baza."

—J. I. Packer

Dr. Bruce Milne este in prezent pastor al Bisericii Baptiste Numarul Unu din Vancouver, Canada, iar anterior a detinut functia de conferentiar in teologie istorica si biblica la Colegiul Teologic Spurgeon din Londra. A scris mai multe carti si articole pe teme biblice si teologice, intre care se numara cartea "The Message of John" din seria "The Bible Speaks Today" publicata de IVP.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.