Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Daniel

Daniel
Click pentru m─ârire
Preţ: 33,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Beniamin Faragau
Rating Mediu: F─âr─â Rating

Daniel - Beniamin Faragau


Numar pagini: 472  - Daniel

Traim în aceste zile o senzatie crescânda de neputinta în fata istoriei care se scrie cu vietile noastre. Vedem imperii destramându-se, razboaie civile, regrupari politice, formari de uniuni economice si monetare. Ce sansa are individul, omul de rînd, sa influenteze în vreun fel mersul evenimentelor? Nici macar votul sau, într-o tara democratica, nu mai pare sa însemne asa de mult ca altadata. Nu este omul victima celor puternici, care doar se folosesc de el si iau decizii mult peste capul lui?

Cartea Daniel vine sa risipeasca astfel de temeri, proclamând un extraordinar adevar: „Cel Prea Înalt stapâneste peste împaratia oamenilor, [...] o da cui îi place, si înalta pe ea pe cel mai de jos dintre oameni!”. Ea ne arata cum niste indivizi adusi ca robi în Babilon pot – fara sa recurga la jocuri politice, la grupuri de lobby sau la aritmetica voturilor – influenta istoria si reusesc sa proclame stapânirea Dumnezeului lor într-o lume ce se complace într-o auto-proslavire idolatra. Mai mult, prin profetiile din partea a doua, Daniel ne avertizeaza ca, desi istoria va cunoaste un curs descendent, chemarea oamenilor lui Dumnezeu ramâne aceeasi: de a-L face cunoscut pe Domnul lor prin ascultare, credinciosie si renuntarea la orice compromis. 

În fata marturiei vietii lui Daniel, cine ar mai îndrazni sa spuna ca tu, cel care ai ales sa te alipesti de Domnul, ca Daniel, oricine ai fi, esti prea neînsemnat pentru a influenta spre viata realitatea în care traiesti?

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.