Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Darul iertarii

Darul iertarii
Click pentru m─ârire
Preţ: 22,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Charles Stanley
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Darul iertarii - Charles Stanley


Titlu original: The gift of forgiveness 
Numar pagini: 166  - Darul iertarii
Dimensiuni produs: 210 x 145 x 13 mm  


Dr. Charles Stanley, unul dintre cei mai influenti lideri spirituali ai zilelor noastre, ne împartaseste în "Darul iertarii" care este cheia pentru o pace personala - si chiar mondiala. Dupa ce ne spune ca nici un pacat nu este atât de îngrozitor, încât sa blocheze iertarea lui Dumnezeu, si nici atât de nesemnificativ, incât sa nu fie nevoie de mila divina, el ne dezvaluie cum putem sa primim iertarea lui Dumnezeu în mod specific.
Autorul accentueaza faptul ca lipsa iertarii poate avea ca rezultat separarea, amaraciunea, dusmania, indiferenta si chiar depresia. De multe ori, o atitudine neiertatoare si/sau neiertata poate evolua într-o neliniste generalizata, astfel încât - în cele din urma - fie ne pierdem autocontrolul, fie pierdem controlul asupra situatiei.
În "Darul iertarii", Dr. Stanley ne învata cum sa traim o viata de iertare în cadrul relatiilor si cum sa facem din iertare o practica permanenta a vietii noastre. Combinând întâmplari reale din viata lui si din vietile celor pe care i-a consiliat, el ne arata cum pacea - care vine din iertare - ne afecteaza reactiile primare fata de noi însine, fata de ceilalti oameni si fata de Dumnezeu.

Indiferent de situatia ta, indiferent de ceea ce s-a întâmplat în trecut, tine minte ca tu pierzi, daca nu îti rezolvi acest duh neiertator... Porti în tine puterea de a ierta, de-a fi vindecat si de-a fi eliberat, pentru a-ti trai viata din plin


Introducere:

Era o dimineata de duminica. În timp ce mergeam cu masina spre biserica, rememoram evenimentele din lunile precedente. Predicasem la amvon ca pastor asociat al bisericii First Baptist din Atlanta, în timp ce un comitet al bisericii cauta un pastor senior care sa-l înlocuiasca pe cel care demisionase. Nu a trecut mult pâna când oamenii au început sa se împarta în mai multe tabere. Un grup ar fi dorit sa ocup eu postul de pastor; altul voia un pastor mai în vârsta, mai experimentat si mai cunoscut. Eram prins la mijloc. Responsabilitatea mea era pur si simplu aceea de a predica, în timp ce membrii congregatiei dezbateau aprig problema între ei.
Lupta interioara care a urmat ne-a adus pe mine si familia mea într-o stare de epuizare emotionala. Mi s-a cerut sa plec de mai multe ori si, desi as fi acceptat plecarea bucuros, am ramas pentru un singur motiv: Dumnezeu mi-a spus: „Ramâi". În timp ce ma rugam împreuna cu sotia mea, Anna, stiam ca Dumnezeu ne spunea clar ca trebuie sa ne încredem în El si sa ramânem acolo.
Apoi, dupa douasprezece luni, parea ca se va ajunge, în sfârsit, la un rezultat. In urma unei adunari generale turbulente, care durat trei ore, am fost ales pastor al bisericii. Se parea ca trecusem toate obstacolele majore. Nu-mi dadeam totusi seama, la momentul acela, ca cel mai mare obstacol - cel al iertarii - abia urma sa fie trecut.
Urmatoarele pagini îsi au sursa de inspiratie în lupta care s-a dat în launtrul meu pentru a-i ierta pe oamenii pe care i-am iubit si pe care i-am crezut prieteni, si care totusi s-au purtat astfel încât mi-au dovedit exact contrariul. Mai mult decât orice, aceasta carte este pur si simplu o invitatie de a trata efectele otravitoare ale unui spirit neiertator. Este o otrava capabila de a distruge nu doar viata ta, ci si viata celor din jurul tau. Rugaciunea mea este ca, în aceste pagini, sa descoperi si tu libertatea care vine atunci când lasi în urma, o data pentru totdeauna, ranile si nedreptatile trecutului.


Cuprins


Introducere

Capitolul 1 - Iertare si eliberare
Capitolul 2 - Imaginea de ansamblu
Capitolul 3 - Singura solutie
Capitolul 4 - Credinta si iertarea
Capitolul 5 - Tatal nostru iertator
Capitolul 6 - Iertare si marturisire
Capitolul 7 - Cum tratam propria suferinta
Capitolul 8 - Cum îi iertam pe ceilalti
Capitolul 9 - Cum ne iertam pe noi însine
Capitolul 10 - Amaraciunea
Capitolul 11 - Când un frate se poticneste

Concluzie

Anexa A - Pacatul de neiertat
Anexa B - Pasi spre acordarea iertarii


Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.