Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Douasprezece femei extraordinare

Douasprezece femei extraordinare
Click pentru m─ârire
Preţ: 27,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: John F.MacArthur
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Douasprezece femei extraordinare - John F. MacArthur


Numar pagini: 214  
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm  

 
Cunoscute pentru curajul, viziunea, ospitalitatea si darurile lor spirituale, nu e de mirare ca femeile au fost atat de importante in planul lui Dumnezeu revelat in Vechiul si Noul Testament. Multe dintre ele au fost femei obisnuite, de rand, iar in unele cazuri chiar faceau parte din categorii sociale inferioare; si totusi, fiecare a devenit extraordinara prin schimbarea survenita in viata ei in urma intalnirii cu Dumnezeu. Avem aici o cronica fascinanta a vietii si a credintei unor femei remarcabile din Scriptura. Ele nu au fost doar niste mijloace auxiliare ale planului Sau, ci s-au aflat chiar in centrul lui.
Printre femeile pe care le vei cunoaste in aceasta carte se numara:

• Rut (Rut 1-4)
• Marta si Maria, surorile lui Lazar (Luca 10:38-42)
• Maria Magdalena (Ioan 20:11-18)
• Sara (Geneza 11-25)
• Ana (1 Samuel 1-2)
• Femeia samariteanca (Ioan 4:1-42)
• Maria, mama lui Isus (Luca 1-2)

Luptele si ispitele cu care s-au confruntat aceste femei sunt incercari cu care s-au confruntat toti credinciosii din toate timpurile. Iar Dumnezeul caruia ele I-au fost atat de dedicate este Cel care continua sa modeleze si sa foloseasca oameni obisnuiti si astazi
John MacArthur, autor a peste 150 de carti – multe fiind bestselleruri – este pastor si invatator la Grace Community Church din Sun Valley, California, si rector la Master’s College and Seminary. Este de asemenea presedintele organizatiei Grace to You, ce realizeaza numeroase materiale scrise, audio si transmise prin internet, toate acestea prezentand cunoscuta invatatura a lui John, caracterizata prin studierea Bibliei verset cu verset. John si sotia sa, Patricia, au patru copii casatoriti si treisprezece nepoti.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.