Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Educatie pentru parinti. Vol. 2

Educatie pentru parinti. Vol. 2
Click pentru m─ârire
Preţ: 24,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Sally Hohnberger
Rating Mediu: F─âr─â Rating

Educatie pentru parinti. Vol. 2. Cum sa-ti educi adolescentul prin puterea Duhului Sfant - Sally Hohnberger


Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
Nr. pag.: 280 - Educatie pentru parinti. Vol. 2


Am nevoie de ajutor! Sunt parintele unui Adolescent!
Ajutorul este pe drum. Daca esti un adolescent sau ai unul acasa, cunosti urcursurile si coborasurile, bucuriile si frustrarile puiului de vultur care invata sa zboare!
Nici copii, dar nici adulti, adolescentii stau pe marginea cuibului, privind orizontul cu atentie, testand vantul cu aripile larg deschise. Adolescentii au de gand sa zboare. De cele mai multe ori insa, se lovesc de stancile presiunii de grup din cauza neimplinirilor.Poate parintele sa faca ceva aici? Exista vreo iesire din aceste lupte ale adolescentului? Cu siguranta, da!
In "Educatie pentru parinti" volumul II, Sally Hohnberger subliniaza adevaratele nevoi ale adolescentilor cu perspicacitatea celei care a cercetat inima lor impreuna cu Dumnezeu, ca Instructor si Ghid al ei. Impartasind din experienta ei de mama si consilier, ea ne arata in descrieri foarte practice cum adolescentii, avandu-L pe Hristos ca Instructor personal de zbor, pot sa invete primele lectii de zbor! Fie ca esti parinte asteptand sa vezi cum adolescentul tau devine un campion al zborului, ori adolescent care isi incearca aripile, aeceasta carte este pentru tine!
Ca si in celelalte carti ale autoarei, nici aici nu vei trece prin doar prin teorii sau retorica speculative. In schimb, vei intalni adolescenti adevarati si parinti adevarati si cel mai important un Dumnezeu adevarat cu multe raspunsuri pentru tine! Parintii, parintii singuri, bunicii, matusile, unchii, prietenii si in special adolescentii insisi, toti pot pune in practica aceste principii. Fiecare adolescent poate sa-si ia zborul spre inalt prin Duhul.

Despre autoare:

Mama a doi barbati tematori de Dumnezeu, Sally Hohnberger calatoreste impreuna cu sotul ei Jim, prezentand seminarii despre viata de familei si crestinismul autentic. Cu ajutorul fundatiei Empowered Living Ministries (www.empoweredlivingministries.org) familia Hohnberger a prezentat Cuvantul lui Dumnezeu in aproape toate statele SUA si in alte treisprezece tari.

CUPRINS
Prefata

1. Nevoi neimplinite
2. Implinirea nevoilor
3. Alina cea Abuzata
4. Trecutul joaca un rol
5. Traiasca libertatea!
6. Conditii obligatorii
7. Hotarandu-ti propriul destin
8. Pierdut in ceata
9. De la guvernator la sfatuitor
10. Dresaj de cai
11. Radu cel Rece
12. Dragoste si limite
13. Disciplina inseamna
14. Munca folositoare
15. Aripile deciziei
16. Vointa tinerilor
17. Exersarea aripilor
18. Tovarasiile
19. Relatiile baieti-fete
20. Chestiuni sexuale
21. Atingerea mainii Maestrului

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.