Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Epistola lui Pavel catre Romani

Epistola lui Pavel catre Romani
Click pentru m─ârire
Preţ: 33,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Beniamin Faragau
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Epistola lui Pavel catre Romani - Beniamin Faragau


Numar pagini: 766  

Religia a creat un paienjenis in care cu greu se mai disting contururile clare ale Evangheliei lui Hristos. Evanghelia pe care o propovaduim, adesea, nu se deosebeste cu nimic de basmul popular, in care omenirea ar putea fi asemanata cu frumoasa si - cel putin aparent - nevinovata Ileana Cosinzeana, care, din nefericire, a cazut in miinile Balaurului si a fost ferecata in castelul acestuia, dupa ziduri cu neputinta de trecut si dupa zabrele cu neputinta de smuls. intr-o astfel de Evanghelie, Fat-Frumosul din poveste este insusi Fiul lui Dumnezeu, care a venit sa-Si elibereze Mireasa din ghearele capcaunului, pentru ca apoi sa Se casatoreasca cu ea.
Poate ne va surprinde faptul, dar, atunci cind este vorba despre mintuire, nu Diavolul este problema noastra cea mai mare, ci Dumnezeu insusi. Pavel incepe prezentarea Evangheliei lui Hristos cu aceasta solemna afirmatie: "Mania lui Dumnezeu - nu minia Diavolului - se descopere din cer impotriva oricarei necinstiri a lui Dumnezeu si impotriva oricarei nelegiuiri a oamenilor, cari inaduse adevarul in nelegiuirea lor" (Rom. 1:18, s.n.). lata de ce, doar puterea lui Dumnezeu ne mai poate mintui. Or, aceasta putere a lui Dumnezeu pentru mintuirea fiecaruia care crede este insasi Evanghelia lui Hristos.
Dar oare care este Evanghelia lui Hristos? Unde incepe? Unde se termina? Ce contine ea? Ce inseamna a propovadui o Evanghelie curata si completa?
in contextul tulbure in care ne aflam, Epistola catre Romani este o binevenita provocare de a redescoperi contururile clare ale Evangheliei, in lumina radacinilor ei vechi-testamentale.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.