Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

eu, Barbatul - Calatoria initiatica a unei inimi neimblanzite

eu, Barbatul - Calatoria initiatica a unei inimi neimblanzite
Click pentru m─ârire
Preţ: 20,00Ron
Stoc: In Stock
Model: ISBN 973-7758-04-8
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

eu, Barbatul - Calatoria initiatica a unei inimi neimblanzite


John Eldredge 

 Titlu original: Wild at heart  
Numar pagini: 178  
Dimensiuni produs: 210 x 145 x 10 mm  

 
in inima unui barbat sunt incrustate, inca de la Facerea lumii, cateva intrebari esentiale care nu pot primi un raspuns curat stand tolanit confortabil in fotoliul din sufragerie cu telecomanda in mana si rontaind seminte: Cine sunt? Din ce stofa sunt croit? Care imi este destinul? incotro sa ma avant?
Expansiunea valorilor occidentale asupra sufletului omului matura sub covor toate posibilele raspunsuri. Societatea vrea un barbat-eficient, aseptic, robotizat, iar Biserica isi doreste un barbat-de-treaba, devreme acasa, care nu bea, nu fumeaza, nu injura si se poarta cu copiii ca o mama.
John Eldredge, in aceasta carte incomoda si curajoasa, propune o redefinire a masculinitatii din perspectiva Sfintei Scripturi, fiind convins ca in straturile de adancime ale inimii, fiecare barbat adevarat viseaza la o batalie care trebuie castigata, la o aventura care trebuie traita si la o printesa care trebuie salvata. Autorul pledeaza cu o insufletire fermecatoare pentru un safari al inimii, pentru recuperarea unui suflet masculin care sa tanjeasca dupa aventura, pasiune si libertate.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.