Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Evanghelizarea musulmanilor

Evanghelizarea musulmanilor
Click pentru m─ârire
Preţ: 25,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Phil Parshall
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Evanghelizarea musulmanilor - Phil Parshall


Titlu original: Muslim Evangelism 
Numar pagini: 318  - Evanghelizarea musulmanilor
Dimensiuni produs: 135 x 205 x 16 mm  

 

Biserica a fost prea mult timp programata sa accepte inevitabilitatea rezultatelor slabe aparute în urma eforturilor de evanghelizare a musulmanilor. Motivul acestui esec în misiune trebuie acum cercetat si rezolvat, deoarece lumea din ziua de azi revine la viata în prezenta comunitatii religioase musulmane.

În aceasta editie revizuita si actualizata a primei carti Metode noi de evanghelizare a musulmanilor, Dr. Parshall provoaca biserica sa priveasca cu ochi critic subiectul evanghelizarii musulmanilor, sa uite presupozitiile din trecut si sa devina constienta de faptul ca Dumnezeu vorbeste într-un mod nou si proaspat – nu în legatura cu Cuvantul Lui neschimbat – dar în legatura cu domeniul metodologiei extra-biblice.

„Aceasta carte a dat un sens nou si biblic cuvantului contextualizare si a transformat acest cuvant în „subiectul fierbinte” care este astazi în lucrarea cu musulmanii. Daca doresti sa întelegi cu ce se confrunta lucrarea crestina în mijlocul musulmanilor, atunci trebuie sa citesti aceasta carte.

Daca am înteles pe deplin viziunea exprimata de Apocalipsa 7:9 în care se spune despre o multitudine vasta de oameni care se închinau, oameni spalati în sangele Mielului, de orice neam si de orice limba, atunci vom tanji sa fim alaturi de musulmanii care s-au întors la Isus, deoarece si ei îsi aduc aportul cultural în adorarea Mielului.”

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.