Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Exploratorul - cursul 2

Exploratorul - cursul 2
Click pentru m─ârire
Preţ: 10,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Exploratorul - cursul 2
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Exploratorul - cursul 2


Numar pagini: 47  - Exploratorul
Dimensiuni produs: 140 x 200 mm  

 

In aceasta serie de lectii vei invata cum sa traiesti o viata crestina victorioasa pentru Isus Hristos. A lua decizii corecte, ca si tanar, nu este intotdeauna usor. Exista atatea voci care te cheama si vor sa-ti influenteze viata. De fapt, cum poti lua deciziile corecte, care sa-I faca placere Domnului?

In timp ce studiezi aceste lectii din cartea Faptele Apostolilor, vei descoperi ca Dumnezeu intelege nevoia ta de ajutor si calauzire. De aceea L-a trimis pe Mangaietorul, adica pe Duhul Sfant, care doreste sa fie ghidul tau in fiecare zi. Puterea spirituala de a-L marturisi pe Hristos si de a trai pentru El iti este disponibila si tie, chiar daca esti tanar.

Si in viata ta, la fel ca in viata oricarui tanar vor exista ispite, incercari si dificultati. Nu te lasa descurajat, fiindca Dumnezeu te intelege. In timp ce studiezi Cuvantul Sau, El iti va da dorinta de-a I te darui Lui pe deplin. Nu uita sa cauti in primul rand voia lui Dumnezeu pentru viata ta si atunci te vei putea bucura de succes spiritual.

Studii biblice din seria VIATA NOUA sunt pentru tinerii de astazi. 26 de lectii interactive cu ilustratii, adica 6 luni de lectii saptamanale. Format: un manual pentru invatator si doua pentru elev. Sunt tiparite in 2 culori si un mod de prezentare atragator pentru tinerii intre 12 si 20 de ani.


Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.