Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Exploratorul - Manualul profesorului 1-2

Exploratorul - Manualul profesorului 1-2
Click pentru m─ârire
Preţ: 11,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Manualul profesorului 1-2
Rating Mediu: F─âr─â Rating

Exploratorul - Manualul profesorului 1-2 


 Numar pagini: 111 - Exploratorul

Dimensiuni produs: 200 x 285 mm  

 

Suntem bucurosi sa-ti prezentam o serie de lectii care au fost scrise special pentru tinerii de astazi. Fiecare lectie a fost conceputa astfel incat sa-ti ofere tie, invatatorului, atat ajutorul maxim posibil in comunicarea adevarului biblic privitor la un anumit subiect, cat si flexibilitatea necesara pentru a dezvolta lectiile dupa dorinta.

Tinerii de astazi au nevoie de o temelie biblica puternica pe care sa-si zideasca propriile vieti. Ei pun multe intrebari referitoare la modul in care sa-si raporteze viata de fiecare zi la adevarul biblic si au nevoie de raspunsuri bazate pe Cuvantul lui Dumnezeu, nu doar pe idei de-ale oamenilor. Lectiile de fata au fost alese cu atentie pentru a implini aceasta nevoie.

Adevarata invatare are loc cu adevarat numai atunci cand elevilor li se ofera oportunitatea sa interactioneze cu cei care ii invata si sa le puna intrebari despre lucrurile care le sunt predate. in timp ce ii calauzesti pe elevi in intelegerea cat mai clara a minunatului plan al lui Dumnezeu pentru vietile lor, te incurajam ca, de fiecare data, sa pui deoparte timp pentru discutii si intrebari.

Mai presus de toate, ne rugam ca Duhul Sfant sa te inspire in timp ce le impartasesti tinerilor Cuvantul lui Dumnezeu. Credem ca seria de lectii viata noua ii va provoca sa se increada pe deplin in Dumnezeu si sa traiasca o viata dedicata lui Isus Hristos.

Studii biblice din seria VIATA NOUA pentru tinerii de astazi. 26 de lectii interactive cu ilustratii, adica 6 luni de lectii saptamanale. Format: un manual pentru invatator si doua pentru elev. Sunt tiparite in 2 culori si un mod de prezentare atragator pentru tinerii intre 12 si 20 de ani.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.