Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Femei imperfecte dar cu dorul implinirii

Femei imperfecte dar cu dorul implinirii
Click pentru m─ârire
Preţ: 35,00Ron
Stoc: In Stock
Model: Lidia Crisan
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Femei imperfecte dar ...cu dorul implinirii - Lidia Crisan


Sunt profund recunoscatoare lui Dumnezeu ca, prin ajutorul Lui, am reusit sa pun în mâna voastra aceasta carte despre femeile Bibliei. Ea este rezultatul a mai bine de zece ani de studiu personal, bineînteles nu atât de intens ca în ultimul an. Gândul acesta a salasluit în inima mea de multa vreme si s-a nascut atunci când am luat parte la una din conventiile internationale ale femeilor si am fost provocata de mesajele înaltatoare.
M-am întrebat pe mine însami, de multe ori, cât de familiara sunt cu personajele din Biblie, dar si câte dintre noi am fost curioase sa intram la curtea regala a lui David sau Solomon, leroboam sau Ahasveros, spre a vedea ce se întâmpla acolo.
Personal, am fost binecuvântata peste masura în urma acestui studiu si dorinta inimii mele este ca si voi sa fiti îmbogatite, nu numai în cunostinta, dar si în experienta spirituala zilnica.
Ma rog ca Duhul Domnului sa va întipareasca în minte si în inima trasaturile acestor femei, astfel încât sa deveniti motivate în a face, de acum încolo, ceea ce trebuie facut, dar si sa evitati greselile unora dintre ele.

Autoarea

Au aparut deja carti care analizeaza viata câtorva femei renumite prezente pe paginile Bibliei, inclusiv învataturile duhovnicesti oferite de desfasurarea vietii lor. Dar aceasta carte, realizata de cunoscuta redactoare a "Almanahului Femeii", Lidia Crisan scotoceste adânc în toate cotloanele oferite de marele Tezaur - Sfânta Scriptura - pentru a culege mana duhovniceasca chiar si din paginile în care sunt pomenite, nu doar eroine binecunoscute, ci si chipuri de femei fugitiv schitate, ce nu atrag de obicei atentia ... însa un ochi patrunzator, scoate si de acolo portrete.

Cartea Lidiei Crisan este "o bucurie si o înviorare pe carare" pentru orice suflet crestin.

dr. Elena-Alciona Anton

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.