Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Fiti oameni!

Fiti oameni!
Click pentru m─ârire
Preţ: 35,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Iosif Ton
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Fiti oameni!


Iosif TonNumar pagini: 380  - Fiti oameni!
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm  

 

Volumul de fata laolalta o selectie de predici din perioada anilor 1973-1981. Acestea se caracterizeaza în primul rând prin aceea ca transmit oamenilor curajul de a sta în picioare si de a înfrunta persecutia comunista cu barbatie, gata oricând de sacrificiu pentru credinta, de dragul de a ramâne mereu alaturi de Domnul nostru în orice încercare.
La fel de importanta este si preocuparea autorului - preocupare ce a ramas constanta de-a lungul întregii sale lucrari în slujba Evangheliei - pentru ca credinta crestinilor sa nu ramâna doar ceva teoretic, ci sa duca la transformarea vietii, la producerea caracterului cristic în crestini. Primind o viata noua în forma tiparita, avem credinta ca predicile acestea vor avea si azi, desi conditiile istorice si sociale specifice acelui moment s-au schimbat, acelasi efect binecuvântat asupra cititorilor.

"Prezentam aici o selectie a predicilor celor mai de seama din perioada anilor 1973-1981. Care au fost caracteristicile de baza ale predicilor mele din acea perioada, adunate în volumul acesta reprezentativ? În primul rând, prin multe dintre aceste predici am cautat sa dau oamenilor curajul de a sta drept în picioare, de a înfrunta persecutia cu barbatie, de a fi gata de orice sacrificiu pentru credinta, de a ramâne cu Domnul Isus prin orice încercare.
În al doilea rând, preocuparea mea a fost sa vad ca credinta oamenilor nu ramâne ceva teoretic, ci ca ea este un act care duce la o viata transformata. Am observat ca atât predicatorii cât si ceilalti credinciosi sunt preocupati în principal de iertarea de pacate, în loc sa traca de la aceasta la schimbarea caracterului si la o viata de sfintenie. Pe scurt, prin predicile mele am vrut sa produc oameni de caracter. Am predicat un mesaj care sa duca la transformare launtrica si la o traire curata. Acum, când le dam o noua viata prin punerea lor în carte tiparita, ma rog Domnului ca ele sa continue sa lucreze scopul pentru care mi le-a dat Dumnezeu si pentru care au fost întarite de Duhul Sfânt.” – Iosif Ton


Cuprins:

Cuvânt înainte

Adevarata bucurie
Un lucru frumos pentru Dumnezeu
Lupta împotriva pacatului si biruinta asupra sa 
Cele sapte metode de mântuire
Diavolul ti metodele lui
Cumplite vremi
Semnificatia Botezului
Cine esti tu?
Ce sa fac cu Isus?

Petru – cadere si reabilitare
Fiti oameni!
Valea oaselor uscate
Cum se poarta Isus cu oamenii
Pietrarii lui Dumnezeu
Batalia pentru minte
Abecedarul Evangheliei
Gândirea cubica
Realitatea lumii spirituale
Suferinta si fuga de suferinta
Ce este omul?
Setea dupa Dumnezeu
Legea duhului de viata
Situatii deznadajduite, solutii neobisnuite
Inima împartita
Criza acceptarii de sine
Asemanarea cu Hristos

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.
Etichete: Fiti oameni!, Iosif Ton,