Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

In cautarea raiului pe pamant

In cautarea raiului pe pamant
Click pentru m─ârire
Preţ: 23,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: David Jeremiah
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

În cautarea raiului pe pamânt - David Jeremiah


Titlu original: Searching for Heaven on Earth  
Numar pagini: 304  - In cautarea raiului pe pamant
Dimensiuni produs: 150 x 210 mm  

 
Viata. De ce este atât de frustranta uneori? Vânare de vânt, desertaciune a desertaciunilor, plictis de moarte sub soare. O permanenta interogatie fara raspunsuri unde pâna si dreptatea lui Dumnezeu se împarte aiurea, aparent fara logica. Nelegiuitul prospera, iar cel drept e condamnat la resemnare. Timpul îsi exercita tirania într-o miscare ciclica, monotona, exasperanta, care se dizolva în neant si uitare. Cautam ceva nedefinit, alergam de nebuni, vrem un dram de fericire, un colt de rai pe pamânt. Asemeni controversatei carti a napastuitului Iov, Eclesiastul sau Cartea întelepciunii (de pe urma) a regelui Solomon s-a strecurat târziu în canonul Sfintelor Scripturi. Este o opera ciudata, amara, apropiata inimilor poetilor si monahilor care, desi s-au desprins de lume, îi resimt din plin povara zadarniciei. 
Regele Solomon si-a petrecut mai bine de patruzeci de ani pe acoperisul istoriei. A guvernat un imperiu, a dialogat direct cu Dumnezeu si i-a construit un Templu fabulos. A spart toate topurile în materie de educatie, avere, faima, succes la femei si întelepciune. Un astfel de om ar trebui sa stie reteta fericirii, nu-i asa? 
Dr. David Jeremiah ne invita sa escaladam Everestul alaturi de Solomon si apoi sa privim înapoi, peste umar, tragând concluziile. Toate par bune. Doar muntele pe care am urcat este gresit. 

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.