Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Cele mai vândute
Recomand─âri

In umbra crucii Lui

In umbra crucii Lui
Click pentru m─ârire
Preţ: 17,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: carte
Rating Mediu: F─âr─â Rating

Experiente, meditatii, scrisori, rugaciuni ascultate.
O cunosc doar de cativa ani pe sora Lidia, dar pot spune ca este o persoana de o exceptionala vitalitate si tenacitate, de o inepuizabila energie in sfatuire, traduceri, scrieri, studii biblice, o persoana care studiaza cu responsabilitate, care gandeste si traieste adevarul Scripturii si intelege luptele si problemele vietii si care a crescut spre maturizare trecand prin multe stari de zdrobire sufleteasca.
Am petrecut momente pretioase in plimbarile de dimineata, inainte de a pleca la scoala si apoi la serviciu, discutand subiecte interesante din Apocalipsa, meditatii care au avut un deosebit impact in viata ei, diferite teme legate de zdrobirea eului, experiente ale altor credinciosi, discutand si confruntand cu adevarul biblic si urmarind cum lucreaza Dumnezeu in viata copiilor Sai.
Nu vreau sa spun ca sora Lidia este perfecta sau a ajuns la acea stare de asemanare cu Domnul Isus la care nu mai este nimic de adaugat, dar am invatat un lucru important din aceasta relatie: ca noi nu trebuie sa asteptam pana cand atingem un anume loc al suficientei si desavarsirii inainte de a ne apropia de nevoile altora, de a incuraja si de a ajuta pe altii. Partea noastra este ca "astazi" sa fim o marturie a harului lui Hristos, "astazi" sa traim curat si sa fim la dispozitia lui Dumnezeu, iar partea lui Dumnezeu este sa-Si faca lucrarea de mantuire prin noi.
Cand Dumnezeu doreste sa foloseasca pe cineva din plin, ii pregateste o viata plina de incercari prin care sa-l invete sa se increada in El si sa-i largeasca viziunea. Nu este o cale mai buna sa intelegi nevoile altora si sa-i ajuti in purtarea poverilor ca atunci cand tu insuti ai inima zdrobita si ai fost trecut prin focul incercarilor. Eu am fost martora, de cand o cunosc, la multe zdrobiri de care a avut parte, iar cartea de fata arata tocmai felul in care Dumnezeu a schimbat zdrobirea personala intr-o binecuvantare pentru multe suflete. Sora Lidia este o binecuvantare si o inspiratie pentru mine si pentru toti care o cunoastem, care am beneficiat de puterea incurajarii si care am fost ziditi prin aceasta prietenie.
Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.