Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

In umbra Crucii Lui

In umbra Crucii Lui
Click pentru m─ârire
Preţ: 18,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Lidia Crisan
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

În umbra Crucii Lui - Lidia Crisan  


Numar pagini: 344  - In umbra Crucii Lui
Dimensiuni produs: 145 x 200 x 15 mm  

 

O cunosc doar de câtiva ani pe sora Lidia, dar pot spune ca este o persoana de o exceptionala vitalitate si tenacitate, de o inepuizabila energie în sfatuire, traduceri, scrieri, studii biblice, o persoana care studiaza cu responsabilitate, care gândeste si traieste adevarul Scripturii si întelege luptele si problemele vietii si care a crescut spre maturizare trecând prin multe stari de zdrobire sufleteasca. Am petrecut momente pretioase în plimbarile de dimineata, înainte de a pleca la scoala si apoi la serviciu, discutând subiecte interesante din Apocalipsa, meditatii care au avut un deosebit impact în viata ei, diferite teme legate de zdrobirea eului, experiente ale altor credinciosi, discutând si confruntând cu adevarul biblic si urmarind cum lucreaza Dumnezeu în viata copiilor Sai.
Nu vreau sa spun ca sora Lidia este perfecta sau a ajuns la acea stare de asemanare cu Domnul Isus la care nu mai este nimic de adaugat, dar am învatat un lucru important din aceasta relatie: ca noi nu trebuie sa asteptam pâna când atingem un anume loc al suficientei si desavârsirii înainte de a ne apropia de nevoile altora, de a încuraja si de a ajuta pe altii. Partea noastra este ca "astazi" sa fim o marturie a harului lui Hristos, "astazi" sa traim curat si sa fim la dispozitia lui Dumnezeu, iar partea lui Dumnezeu este sa-Si faca lucrarea de mântuire prin noi.
Când Dumnezeu doreste sa foloseasca pe cineva din plin, îi pregateste o viata plina de încercari prin care sa-l învete sa se încreada în El si sa-i largeasca viziunea. Nu este o cale mai buna sa întelegi nevoile altora si sa-i ajuti în purtarea poverilor ca atunci când tu însuti ai inima zdrobita si ai fost trecut prin focul încercarilor. Eu am fost martora, de când o cunosc, la multe zdrobiri de care a avut parte, iar cartea de fata arata tocmai felul în care Dumnezeu a schimbat zdrobirea personala într-o binecuvântare pentru multe suflete. Sora Lidia este o binecuvântare si o inspiratie pentru mine si pentru toti care o cunoastem, care am beneficiat de puterea încurajarii si care am fost ziditi prin aceasta prietenie.
Fie ca Dumnezeu sa binecuvânteze aceasta carte si sa fie un îndemn pentru cititorii acestor rânduri la dedicare totala, traire curata si rascumparare a vremii, învesnicind secundele vietii noastre trecatoare printr-o traire zilnica cu Dumnezeu.
Sora Lidia Crisan a studiat si practicat consilierea crestina, este autoarea câtorva carti si studii, a ajutat la compilarea si tiparirea altor lucrari, este editoarea revistei pentru femeile crestine "Dorca", conduce studii biblice în grupul de surori din biserica în care sotul este pastor, viziteaza femei în închisoare, participa la întâlnirile surorilor din bisericile australiene. Familia Crisan are mereu invitati la masa fiind cunoscuta ca una din cele mai ospitaliere familii din biserica. Cei doi soti sunt întotdeauna gata sa ajute material si spiritual familiile în nevoie, gasind pentru orice problema un text, o carte, o poezie sau o experienta personala. în prezenta acestor persoane te molipsesti de dorinta de a fi folosit de Dumnezeu, de a rascumpara vremea si de a învesnici timpul cu lucrari care ramân peste veacuri.

Simona Milea


DIN CUPRINS:

Prefata

Un timp de frumoasa aducere aminte
Calauzirea divina
Crâmpeie din anii copilariei fara griji
Amintiri de dinainte de casatorie
Adevarata mea întoarcere
întâlnirea cu viitorul meu sot
Nunta lui Crisan
începutul slujirii noastre - Faget
Burdufurile cerurilor
Schimbarea câmpului de lucru - Oradea
Slujirea în diaspora - Melbourne, Australia
Mutarea la Perth
Cum am ajuns sa avem o cladire pentru biserica
Corespondenta noastra
Printre rânduri - Marturia sotului meu
Câteva secrete ale unei casnicii fericite
Taierea cordonului ombilical
Alte lucrari ale lui Dumnezeu în viata mea
Copiii - Oglinda parintilor
Noi suntem ceea ce facem si facem ceea ce suntem
Înainte de încheiere
Slujba Duhului Sfânt
Epilog
Postfata - Marturia fratelui Samuel Faur

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.