Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Isus, Capetenia credintei noastre

Isus, Capetenia credintei noastre
Click pentru m─ârire
Preţ: 12,00Ron
Stoc: In Stock
Model: carte
Produc─âtor: A.W.Tozer
Rating Mediu: F─âr─â Rating

Tozer a avertizat odata credinciosii crestini sa nu citeasca Biblia asa cum citesc orice alta carte sau un manual. "Totdeauna am simtit ca atunci cand citim si studiem Cuvantul lui Dumnezeu, ar trebui sa avem asteptari mari", a spus el. "Ar trebui sa-I cerem Duhului Sfant sa ne descopere Persoana, slava si slujirea vesnica a Domnului nostru Isus Hristos." In centrul acestei carti este Isus. Ea se bazeaza pe cateva mesaje predicate de Tozer din capitolele finale ale epistolei catre Evrei. Intentia autorului din fiecare capitol este sa evidentieze necesitatea unei credinte active, trainice in Isus Hristos. Numai in acest fel Ii putem fi placuti lui Dumnezeu. 
Trebuie sa marturisim ca pretutindeni in jurul nostru exista un fel dureros de necredinta nerusinata. Din cauza ca nu au nici o teama de Dumnezeu, barbatii si femeile din generatia noastra iau foarte putin aminte la semnalele de avertizare venite de la Dumnezeu. 
Sper sa nu aud niciodata vreun crestin laudandu-se chiar si numai putin cu lucrurile la care el sau ea a renuntat si cat de mult l-a costat sau a costat-o raspunsul la chemarea lui Dumnezeu. Orice am fost sau orice abilitati pe care le-am avut au fost ca niste nimicuri in comparatie cu lucrul in care ne-a chemat Dumnezeu in calitate de copii credinciosi ai Sai. 
De ce ne este atat de greu in bisericile noastre sa fim sinceri in privinta vietii noastre si a conditiei noastre de pacatosi instrainati de Dumnezeu? Noi nu am renuntat la nimic cand Dumnezeu, in indurarea si dragostea Sa, ne-a chemat la Sine si in binecuvantarile harului, ale iertarii si ale pacii. 
Nu doar o data am fost intrebat la ce am renuntat cand m-am convertit si am devenit un copil credincios al lui Dumnezeu. Eram tanar si mi-aduc bine aminte ca am renuntat la fabrica de cauciuc fierbinte si mirositoare. Faceam cauciucuri pentru un salariu pe ora si am renuntat la aceasta ca sa urmez chemarea lui Hristos in slujba si lucrarea crestina. Ca tanar, mi-era frica de viata si mi-era frica de moarte am renuntat la acestea. Eram nefericit, ursuz si neimplinit am renuntat la acestea. Aveam ambitii egoiste, pamantesti si materiale pe care nu le-as fi putut realiza niciodata si la acestea am renuntat. Aceasta formeaza schita lucrurilor fara valoare la care am renuntat. Si am descoperit curand ca in Isus Hristos, Dumnezeu imi daduse tot ce era valoros. 
Credinta nu se bazeaza pe fagaduinte. Credinta se bazeaza pe caracter. Credinta trebuie sa se bazeze pe increderea in Acela care face promisiunile. Da, trebuie sa fim preocupati cu Persoana si caracterul lui Dumnezeu, si nu doar cu fagaduintele Lui. Prin intermediul promisiunilor, aflam ce ne-a lasat Dumnezeu ca mostenire, aflam ce putem cere ca fiind mostenirea noastra, aflam cum trebuie sa ne rugam. Dar credinta in sine trebuie sa se bazeze pe caracterul Dumnezeului nostru. 
Credinta in Dumnezeu trebuie manifestata, nu definita. Exact asa cum Biserica lui Dumnezeu manifesta dragostea crestineasca, tot asa, aceasta manifestare a credintei evlavioase, umile este idealul lui Dumnezeu pentru Biserica Sa

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.
Etichete: carte,