Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Mesajul pierdut al lui Isus

Mesajul pierdut al lui Isus
Click pentru m─ârire
Preţ: 20,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Steve Chalke & Alan Mann
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Mesajul pierdut al lui Isus - Steve Chalke , Alan Mann


Numar pagini: 160  
Dimensiuni produs: 150 x 210 x 15 mm  

 
Cartea este inradacinata in eruditie, dar stilul ei clar si viguros o face accesibila oricui si tuturor. Mesajul ei este direct si captivant: Isus din Nazaret a fost mult mai provocator in vremea Lui si ramane mult mai relevant pentru vremea noastra decat am indrazni sa credem.

— Rev. N. T. Wright, Episcop de Durham

Prea adesea mesajul pe care il auzim este influentat mai mult de cultura in care traim decat de mesajul radical, transformator de vieti si decisiv, pe care l-a adus Isus celor care traiau in Palestina in urma cu aproape doua mii de ani. Cat de bine il cunoastem intr-adevar pe Isus si cat de bine ii intelegem mesajul? Cei mai multi dintre noi suntem destul de siguri ca l-am inteles principiile de baza. Dar daca ele sunt principiile noastre de baza si nu ale Lui?
in aceasta carte profunda - si in acelasi timp tulburatoare, captivanta, provocatoare si inspiratoare - Steve Chalke ne invita la autoexaminare si la o redescoperire a naturii lui Isus si a imparatiei lui Dumnezeu. Dandu-ne la o parte lentilele culturale, Chalke ni-L arata pe Isus prin ochii primului secol si ne dezvaluie cat de mult ne-am indepartat de Evanghelia Sa revolutionara.
Chemarea radicala a lui Cristos de a transforma lumea razbate tare si raspicat. Aceasta este o lectura necesara pentru oricine doreste sa vorbeasca epocii noastre intr-un mod relevant.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.