Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Nicolae - Domnia Antihristului

Nicolae - Domnia Antihristului
Click pentru m─ârire
Preţ: 27,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Tim LaHaye & Jerry B. Jenkins
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

SERIA LEFT BEHIND - Cartea 3 - Nicolae - Domnia Antihristului


Tim LaHaye  & Jerry B. Jenkins  


Numar pagini: 378  

 

Dupa moartea prietenului si sfatuitorului lor, Bruce Barnes, membrii Armatei Patimirilor -- Rayford Steele, fiica sa Chloe, si sotul ei, Buck Williams, împreuna cu noua sotie a lui Rayford, Amanda -- trebuie sa se confrunte cu Calul Rosu al Apocalipsei, Razboiul. Ei lupta într-o adevarata cruciada pentru salvarea cât mai multor suflete. Rayford, care lucreaza pentru noul lider al Comunitatii Globale, Nicolae Carpathia, îl spioneaza pe acesta pentru a-i preveni pe sfintii Bisericii de intentiile Antihristului. Caci nu mai este mult si asupra acestuia se va dezvalui mânia de nedescris a lui Hristos.

"Ar fi dat orice sa dezvaluie adevarata fata a lui Carpathia, sa spuna lumii ca era un mincinos, un individ care se folosea de hipnoza, Antihristul în persoana! Si, desi Buck i se împotrivea, nici unul dintre cei care nu credeau în Hristos nu ar fi înteles si nu ar fi fost de acord cu el. În plus, Scriptura nu spunea ca ucenicii lui Hristos ar fi putut face mai mult împotriva lui Antihrist decât sa nu îl sustina. Se împlinea o profetie veche de mii de ani, iar ei trebuiau sa traiasca tragedia pâna la capat.
Nicolae Carpathia avea sa îl înlature din calea sa pe presedintele Statelor Unite si pe oricine altcineva. Urma sa preia puterea suprema, ceea ce ar fi declansat adevarata lupta, cea dintre rai si iad. Aceasta ultima batalie avea sa fie purtata pe viata si pe moarte. Pe Buck îl linistea gândul ca sfârsitul era cunoscut înca de la început... chiar daca el aflase asta în urma cu doar câteva saptamâni."


Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.