Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Oameni obisnuiti, credinta extraordinara

Oameni obisnuiti, credinta extraordinara
Click pentru m─ârire
Preţ: 24,00Ron
Stoc: Out Of Stock
Model: Joni Eareckson Tada
Rating Mediu: F─âr─â Rating

Oameni obisnuiti, credinta extraordinara

 


Joni Eareckson Tada 

 
Titlu original: Ordinary People, Extraordinary Faith  

Numar pagini: 226  - Oameni obisnuiti, credinta extraordinara

Dimensiuni produs: 205 x 135 x 20 mm  


in pofida unui accident de inot pe care l-a suferit in urma cu mai bine de 30 de ani, dupa care a ramas paralizata, Joni Eareckson Tada a reusit sa isi cladeasca o viata a credintei si scopului. Pacea pe care a gasit-o in timp ce s-a confruntat cu realitatile dureroase ale vietii, paralizata fiind, a facut din ea eroul multor oameni.

in cartea Oameni obisnuiti, credinta extraordinara, Joni ne face cunostinta cu eroii ei. Ea ne istoriseste despre oamenii care o inspira prin credinta si curajul lor. Desi prin slujirea sa, Joni a intalnit multi „eroi ai credintei", vietile pe care le prezinta aici nu sunt renumite, gen Billy Graham. in schimb este vorba despre o mama, o sotie casnica, un barbat dintr-o casa de batrani, o fetita. Unii sunt misionari sau pastori; altii sunt casieri sau functionari bancari. 

Toti acesti oameni au influentat viata lui Joni si vietile altora atunci cand credinta lor s-a ridicat la inaltimea ceruta de imprejurari - sa ierti pe cel ce te-a atacat, sa gasesti putere sa mergi mai departe in ciuda efectelor istovitoare ale paraliziei cerebrale, sa alegi dragostea in fata prejudecatilor rasiale si, in mijlocul intrebarilor, sa descoperi ca Dumnezeu insusi este raspunsul la toate intrebarile.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.