Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Predare totala

Predare totala
Click pentru m─ârire
Preţ: 14,00Ron
Stoc: In Stock
Model: Andrew Murray
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Predare totala - Andrew MurrayNumar pagini: 128  - Predare totala
Dimensiuni produs: 120 x 180 mm  

Fiecare din noi trebuie sa se examineze. Unora aceasta nu li s-a parut o necesitate. Unii nu au înteles ce a vrut Isus sa spuna ca daca un om nu uraste pe tatal sau si pe mama sa, pe sotie si pe copii, casa si holdele, si nu lasa pentru El si pentru Evaghelie, nu este demn de Hristos. Nu aceasta este cauza vietii tale plapânde, motivul pentru care Duhul nu-ti umple fiinta?- nu ai renuntat la totul pentru a-L urma pe Hristos.
Esti dispus sa spui: O, Hristoase, umple-ma cu Duhul Sfânt; renunt la totul, primeste predarea mea?
Actuala editie a cartii "Predare Totala" (Absolut Surrender), prezinta noii generatii provocarea vietii complet închinate Domnului.


Cuprins


"Fiti plini de Duh"
Binecuvântarea plinatatii Duhului Sfânt
Lumesc si duhovnicesc
Pusi deoparte prin Duhul Sfânt
Pocainta lui Petru
Predare totala
Hristos, viata noastra
"Putem iubi ziua întreaga"
Imposibil pentru om, posibil pentru Dumnezeu
"Dupa ce ati început prin Duhul"
"Paziti de puterea lui Dumnezeu"
"Voi sunteti mladite"

Fragment din carte:

"Daca te-as întreba, „încerci sa asculti de aceasta porunca, 'Nu va îmbatati de vin'?" mi-ai spune imediat, „Desigur, în calitate de crestin eu urmez aceasta porunca." Dar acum, referitor la cealalta, „Fiti plini de Duh," ai urmat aceasta porunca? Este aceasta viata pe care o traiesti? Daca nu, automat se pune întrebarea: De ce nu? Iar apoi vine o alta întrebare: Esti gata de a asculta aceasta porunca si de a zice: „Cu ajutorul lui Dumnezeu voi asculta. Nu voi avea pace pâna când nu am urmat aceasta porunca, pâna când nu voi fi plin de Duh. As dori sa spun de la bun început ca aici este vorba despre o simpla ascultare a unei porunci a Duhului Sfânt a lui Dumnezeu, prin Cuvântul Sau. Dumnezeu are acest mesaj pentru fiecare crestin: Copilul Meu, doresc ca tu sa fii plin de Duh Sfânt. Lasa raspunsul tau sa fie: Tata, si eu doresc aceasta; sunt gata; ma dedic ascultarii de Dumnezeul meu; sa fiu umplut de Duhul Tau.
....A fi plin de Duh Sfânt înseamna pur si simplu a avea întreaga mea fiinta dedicata puterii Sale. Când întreg sufletul este dedicat Duhului Sfânt, Dumnezeu însusi îl va umple.


Predare totala, pag. 7, 8

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.