Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Prezenta si lucrarea Duhului Sfant

Prezenta si lucrarea Duhului Sfant
Click pentru m─ârire
Preţ: 22,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: R.A.Torrey
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Prezenta si lucrarea Duhului Sfant.R. A. Torrey .Numar pagini: 254  - Prezenta si lucrarea Duhului Sfant
 

„Caci toti cei ce sunt calauziti de Duhul lui Dumnezeu sunt fii ai lui Dumnezeu."

Romani 8:14

Doresti prezenta Duhului Sfant in viata ta?

in aceste pagini, vei descoperi importanta prezentei Duhului Sfant in viata credinciosului. R. A. Torrey, de asemenea, reveleaza lucrarea Duhului Sfant de aducere a necredinciosilor in imparatia lui Dumnezeu si:
Modul in care poti avea parte de bunavointa si binecuvantarile lui Dumnezeu. Modul in care Duhul Sfant le transmite celor morti spiritual viata Lui. Nevoia noastra de a urma calauzirea Duhului Sfant. Cum sa ai o relatie personala cu Duhul Sfant. 

Promisiunile biblice legate de Duhul Sfant.

Aceste adevaruri eterne—si multe altele—sunt cuprinse in aceasta profunda examinare a Persoanei Duhului Sfant si a lucrarii Sale in vietile noastre. Urmasii lui Cristos, precum si cei care sunt inca in cautare, vor fi transformati continuu pe masura ce puterea divina a lui Dumnezeu curge prin inimile lor.

„Gasiti in aceasta carte un intreg tratat de pneumatologie, scris intr-o maniera accesibila si presarat cu exemple din viata autorului si a contemporanilor sai. Un loc important in expunere il ocupa botezul cu Duhul Sfant care este privit ca o experienta distincta, ulterioara nasterii din nou, avand ca scop principal marturia si slujirea. Faptul ca nu accentueaza vorbirea in limbi ca semn distinct al botezului cu Duhul Sfant face ca Torrey sa fie mai degraba un exponent al charismaticilor decat al penticostalilor clasici. Altfel, invatatura sa cu privire la Persoana si lucrarea Duhului Sfant si la necesitatea botezului cu Duhul Sfant este fundamentata solid pe textul biblic. Aveti in mana o carte care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca personala a fiecarui student la teologie si a fiecarui slujitor al Bisericii."

Conf. univ. dr. Ioan Tipei Rector al Institutului Teologic Penticostal din Bucuresti.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.