Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Ratiunea in cumpana

Ratiunea in cumpana
Click pentru m─ârire
Preţ: 24,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Philip E.Johnson
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Ratiunea in cumpana - Philip E. Johnson


Numar pagini: 244  - Ratiune in cumpana
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 14 mm  

 
intr-o polemica scaparatoare, Johnson lanseaza un atac intelectual impotriva a ceea ce el considera marginalizarea teismului in viata publica si ii exploreaza implicatiile pentru societate si religie... Bine argumentata si abila, lucrarea lui aduce o contributie importanta in dezvoltarea stiintifica si culturala.
Kirkus Reviews
Ceea ce il distinge pe Johnson este intelegerea lui patrunzatoare asupra limitelor stiintei. De aceea, el se situeaza in selecta traditie a lui Blake si Swift, care se definesc amandoi ca sceptici fata de promisiunile amagitoare ale Iluminismului.
Commonweal
Tocmai cand am crezut ca niciun autor de azi nu mai are nimic nou de spus, iata ca apare minunatul si dinamicul profesor de drept de la Berkeley, Phillip Johnson.
Charles Colson
Nimeni din cei ce doresc sa inteleaga razboaiele culturale contemporane si sa se implice in rezolvarea lor nu isi poate permite sa treaca cu vederea aceasta carte.
J. P. Moreland, Profesor de filozofie la Biola Universit
Johnson lanseaza o salva nimicitoare in razboiul cultural prin critica lui aspra la adresa filozofiei materialiste.
Publishers Weekly
Phillip Johnson merita sa fie citit si studiat cu atentie de oricine doreste sa inteleaga fortele ce guverneaza azi lumea intelectuala a Statelor Unite
Dallas Willard, Profesor de filozofie la University of Southern California
Phillip E. Johnson este absolvent al Harvard University si University of Chicago. A lucrat ca jurist pe langa judecatorul Earl Warren, presedintele Curtii Supreme a Statelor Unite si a predat dreptul vreme de 30 de ani la Berkeley, University of California. Pe langa cartea de fata el a mai scris si Darwin on Trial si Defeating Darwinism by Opening Minds.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.