Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Secretul vietii crestine

Secretul vietii crestine
Click pentru m─ârire
Preţ: 17,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Watchman Nee
Rating Mediu: F─âr─â Rating

Secretul vietii crestine - Watchman Nee


Dimensiuni: 13 x 20 cm
Nr. pag.: 168


Dorinta arzatoare a oricarui crestin adevarat este de a fi asemenea lui Isus Cristos. Fara nicio indoiala, o astfel de nazuinta sfanta este insuflata de Duhul Sfant. Caci voia vesnica a lui Dumnezeu este ca toti cei chemati de El sa fie transformati dupa chipul Fiului Sau preaiubit. Si totusi, cei mai multi crestini par a suferi de o teribila frustrate din cauza neputintei lor de a atinge acel obiectiv. Oare asa a randuit Dumnezeu sa fie sau noi nu reusim sa cunoastem si sa ne insusim ceea ce El ne-a pus la dispozitie? Multumiri fie aduse lui Dumnezeu ca El niciodata nu cheama pe cineva fara a-i da si cele necesare pentru implinirea acelei chemari. De aceea, se cuvine sa cunoastem care este secretul vietii crestine.
Adevarul este intotdeauna simplu in natura lui. Intregul secret al vietii crestine este exprimat in doua expresii simple: "In Cristos" si "Cristos in noi".
In volumul de fata, Watchman Nee prezinta secretul vietii crestine in trei parti: "in Cristos", "Cristos in noi" si cateva indemnuri practice. Cele cuprinse in aceasta carte sunt mesaje rostite, in principal, intre 1934 - 1938 in diferite orase din China. Ele sunt mai directe, mai pline de exemple si mai usor de inteles. Cartea poate fi privita ca o completare la binecunoscuta lucrare "Viata crestina normala".

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.