Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Sperante pentru cei despartiti

Sperante pentru cei despartiti
Click pentru m─ârire
Preţ: 15,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Gary Chapman
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Sperante pentru cei despartiti - Gary Chapman 


Titlu original: Hope for the separated  
Numar pagini: 136 
Dimensiuni produs: 130 x 205 x 8 mm  

 
Casniciile aparent destramate pot fi salvate. Acesta este mesajul pe care dr. Chapman, un reputat consilier matrimonial, ni-l transmite prin aceasta carte.
Separarea de partener te plaseaza într-un cadru în care poti sa înveti sa te redescoperi atât pe tine, cât si pe partenerul tau. Despartirea nu este neaparat începutul sfârsitului. Ea poate sa fie un nou început! Autorul are mai multe sugestii: întâlnirile pe timpul despartirii, relatia cu copiii tai în aceasta perioada si modalitatile de a-ti îmbunatati tehnicile de comunicare. De asemenea, este sustinuta ideea ca despartirea poate fi uneori o actiune necesara - chiar o dovada a iubirii. Aceasta lucrare practica este ideala pentru cei care sunt separati de partenerii lor sau intentioneaza sa se desparta. Despartirea poate fi urmata de o casnicie fericita, împlinita. Aceasta carte îti arata cum.
Dr. Gary Chapman are o bogata activitate în domeniul educatiei crestine. Este cunoscut în SUA mai ales prin seminariile pe probleme de familie pe care le conduce în întreaga tara. În activitatea sa de consilier matrimonial, dr. Chapman îndruma permanent cupluri casatorite. Este autorul cartilor de succes Toward a Growing Marriage (Spre o casnicie înfloritoare), Hope for the Separated (Sperante pentru cei despartiti) si Building Revolutionships (Cum se construiesc relatiile interumane). Marele succes îl cunoaste cu seria The Five Love Languages, editata în numeroase editii, inclusiv pe casete audio si video. Prima carte, cu titlu omonim, din aceasta serie a aparut si în traducere româneasca (cu titlul Cele cinci limbaje ale iubirii) la editura Curtea Veche în cursul anului 2001, dupa care a urmat volumul The Five Love Languages for Children (Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor) realizat împreuna cu reputatul psihiatru Ross Campbell, publicat de asemenea de editura Curtea Veche în 2001. 

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.