Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Spicele lui Rut - Poezii - vol. 2

Spicele lui Rut - Poezii - vol. 2
Click pentru m─ârire
Preţ: 19,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Corneliu Livanu
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Spicele lui Rut - vol. 2 - Poezii

 

Nascut in august 1950, pe meleagurile insorite ale satului Dumeni, comuna George Enescu, jud. Botosani, poetul Corneliu Livanu s-a bucurat in familia parinþilor sai, Aglaia si Ioan Livanu, de o buna educaþie crestina, in spiritul invaþaturilor morale ale Bibliei, Cartea sa de capatai care avea sa-l formeze atat ca om, cat si ca luptator tenace impotriva propagandei comuniste care, se stie, interzicea elevilor credinþa in Dumnezeu si frecventarea slujbelor Bisericii. 
Spre cinstea sa elevul si, mai tarziu, studentul Corneliu Livanu si-a pastrat intacte, pentru Dumnezeu, in toþi acei ani ai deceniilor ateiste din Romania, credinþa si conduita sa de crestin care nu si-a ascuns identitatea spirituala de frica persecuþiilor din partea regimului politic comunist. 
Dimpotriva, el si-a pus la dispoziþia lui Dumnezeu si a semenilor sai, a bisericilor locale in care a activat de-a lungul anilor, darurile cu care a fost inzestrat de sus, cunostinþele si priceperea sa in manuirea Cuvantului divin pentru edificarea sufleteasca a altora.
Economist de profesie, promoþia ASE, Bucuresti 1974, iar ca factura spirituala vestitor al Evangheliei 
in bisericile crestine penticostale din Bucuresti si prezbiter in Biserica ELIM din orasul Voluntari, jud. Ilfov, Corneliu Livanu evidenþiaza Biblia ca izvorul nesecat si sublim din care se adapa, ca apoi sa-si sublimeze dorul de cer in versuri care spun totul despre stilul sau militant, inconfundabil.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.