Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Stalpul de foc

Stalpul de foc
Click pentru m─ârire
Preţ: 10,00Ron
Stoc: In Stock
Model: J.H.Ingraham
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Stâlpul de foc - J. H. Ingraham


Numar pagini: 227  
Dimensiuni produs: 145 x 207 mm  

 
Una din cele mai interesante carti pe care le-am citit vreodata. O istorie antica, pe cât de dramatica, pe atât de glorioasa. Pentru cei care iubiti istoria, aceasta capodopera va fi cu adevarat o desfatare! 
O carte captivanta care prezinta o frântura din istoria fascinanta a Egiptului antic si a Israelului aflat în captivitate. Personaje pozitive si negative, bine conturate, din rândul carora se remarca maiestuos Remeses-Moise, printul Egiptului si apoi robul lui Dumnezeu, un model de cinste, altruism si credinciosie. 
Intamplari pline de suspans care te cuceresc si te determina sa nu renunti la lectura pana la final. 
O recomand tuturor si sunt sigur ca veti exclama: "S-a meritat!" 

Ioan Badelita, doctorand în stiintele educatiei 

In lumea noastra corupta, plina de o literatura care portretizeaza laudativ toate formele de stricaciune si de rau, aparitia unor carti care ne înfatiseaza personaje nobile, tineri si tinere, barbati si femei de caracter, cu actiuni pline de noblete, ne vine ca o briza de aer proaspat, ca o zi însorita de primavara, plina de viata noua si de frumusete. Tineretul de astazi si intreaga noastra societate are nevoie de modele diferite, are nevoie de o literatura care infatiseaza personaje pline de puritate morala, care inving raul prin bine, care stralucesc chiar si in saracie si in tragedie, care pretuiesc corectitud nea, adevarul si puritatea mai mult chiar decat viata. 
Colectia Carti Rare ne aduce aceasta frumusete din epoci trecute si din medii sociale modelate de Biblie, adica de Cuvantul lui Dumnezeu. 
Salutam cu entuziasm aceasta colectie si o recomandam cu cea mai mare caldura. 

Prof. Dr. Iosif Ton

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.