Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Sunt un tata bun?

Sunt un tata bun?
Click pentru m─ârire
Preţ: 23,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Josh McDowelll
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Sunt un tata bun?

10 calitati ale unui tata care isi ajuta copiii sa ia decizii corecte in viata.
"Ca tanar tata, eram foarte temator. Ma simteam atat de nepregatit si imi era teama ca vremurile si cultura lor imi vor rapi copiii. Stiam ca nu exista garantii, dar m-am gandit ca daca as putea gasi un model perfect de tata si m-as lua dupa acesta, as avea o sansa de izbanda."
Multi recunosc ca bajbaie in incercarea de a indeplini toate cerintele impuse de casnicie, cariera si rolul de tata. Majoritatea dintre ei se simt prinsi in capcana programelor de munca incarcate si a stresului generat de acestea. Multi se simt limitati datorita lipsei deprinderilor practice care tin de rolul de tata, datorita unei casnicii dificile sau a modelelor nesanatoase din propriile lor vieti. Mai mult decat atat, provocarile rolului de tata sunt astazi mai mari ca oricand. Traim intr-o societate care a respins in mare masura notiunile de adevar si moralitate, o societate care a pierdut fara sa-si dea seama abilitatea de a decide ce este adevarat si ce este bine, o societate  in care adevarul a devenit o chestiune de gust, iar moralitatea a fost inocuita de preferinte individuale, ridicand inslavi sexualitatea si violenta si care se amuza de betie si vulgaritate.
? cartea de fata, fiecare capitol se concentreaza pe cate o calitate diferita a Tatalui ceresc si sugereaza moduri specifice de abordare a rolului de tata. Printr-o viziune biblica si ilustratii clare, vei descoperi cum sa devii tatal care le transmite copiilor sai valori solide si care ii va ajuta sa ia decizii morale corecte in viata.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.