Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Tandretea luptatorului

Tandretea luptatorului
Click pentru m─ârire
Preţ: 22,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Stu Weber
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Tandretea luptatorului: intentiile lui Dumnezeu pentru fiecare barbat - Stu Weber


Titlu original: Tender Warrior  
Numar pagini: 254  - Tandretea luptatorului
Dimensiuni produs: 145 x 210 x 22 mm  

 

"E vremea sa se arate adevaratii barbati!"


Nu ne vine usor sa traim ca barbati -- mai cu seama într-o cultura nesigura de semnificatia masculinitatii. Ce vor femeile? - se întreaba multi barbati. Ce asteapta oamenii de la mine? Care sunt nevoile copiilor mei?
Lider. Protector. Prieten. Iubit. Barbatilor li se cere sa îndeplineasca o mare diversitate de roluri. Iar obtinerea unui echilibru între toate acestea se poate dovedi o sarcina extrem de dificila. Însa Dumnezeu ne-a pus la îndemâna un puternic plan de lucru pentru realizarea unei masculinitati echilibrate, iar Stu Weber -- în Tandretea Luptatorului -- arunca o privire patrunzatoare, cu potential transformator, în tainele acestui proiect.
Un "tandru luptator", asemenea unui cercetas de caravana, vegheaza la tot ce se poate ivi pe drumul de urmat; el îsi respecta angajamentele, chiar daca nu îi este întotdeauna usor; are o inima ce bate cu tandrete sub platosa armurii; admite ca se afla "sub ordinele unui superior"; învata sa vorbeasca "limba femeii"; întelege ca viata sa va afecta generatii întregi; practica "lansarea copiilor sai" din tolba de sageti; se înfrateste cu alti barbati si, mai presus de orice, se aseamana tare mult cu Cristos.
Trasaturile acestea pot deveni si ale tale! Descopera calea înspre o masculinitate echilibrata prin TANDRETEA LUPTATORULUI si afla care sunt intentiile lui Dumnezeu pentru fiecare barbat.

Dati-mi voie sa fiu direct cu dumneavoastra. Aveti în mâna o carte fantastica. 
Tandretea luptatorului este o carte mare pentru ca a iesit de sub penita unui lider mare. Oriunde l-au purtat drumurile în ultimii douazeci si cinci de ani, Stu Weber s-a dovedit un excelent lider al barbatilor. A condus pe terenul de fotbal, în transeele inamice din Vietnam ca membru al Fortelor Speciale, a condus o biserica dinamica, în crestere, aflata nord-vestul Pacificului, însa lucrul cel mai important, si-a condus familia. Nu trebuie sa îi urmaresti foarte mult pe cei trei fii ai sai pentru a-ti da seama ca acesti tineri au fost crescuti de un lider de exceptie.
Tandretea luptatorului este un titlu care îl descrie pe autor. L-ai putea parasi pe Stu în inima junglei fara vreo unealta, fara arme sau provizii, iar aceasta nu l-ar face sa-si piarda cumpatul si siguranta de sine. Asta se cheama sânge rece. Însa la fel de bine îl poti plasa pe Stu într-un grup de oameni si nu-i va lua mult timp sa îl identifice pe cel cu inima frânta sau cu un vis naruit. Aceasta e tandrete. Însumând, as spune urmatoarele: Stu este un mare lider al barbatilor pentru ca este un admirabil ucenic al lui Cristos. Iata de ce îmi place sa stau în preajma lui. Întotdeauna câstig ceva mai mult echilibru.
Într-o vreme ca a noastra, când publicatiile destinate barbatilor se revarsa doldora de pe benzile tipografiilor asemenea cheese-burgerilor rostogoliti în mâinile soferilor prin fereastra la care se opresc sa îi colecteze, Tandretea luptatorului este ca o bucata de friptura dintr-o carne matura si frageda din New York, rumenita impecabil si mustind de zeama ce confirma asezonarea dupa o dreapta masura.
Multi barbati vor citi aceasta carte. Mai multi vor fi aceia care o vor studia. Însa cei mai multi dintre ei o vor devora. Crede-ma ca asa va fi. Într-atât este de buna!

Steve Farrar, Dallas, Texas


"Stu Weber ne provoaca sa fim barbatii pe care i-a intentionat Dumnezeu. De dragul sotiilor noastre, al copiilor si al natiunii noastre, nadejdea mea este ca fiecare american va citi si va lua aminte la aceasta memorabila carte." - DAN COATS, senator, Indiana
"În mijlocul unei culturi în care barbatii orbecaie cu disperare, încercând sa înteleaga ce înseamna sa fii barbat, Tandretea luptatorului prezinta un model cu contururi precise al masculinitatii crestine, învatându-ne cum sa fim tandri – si totusi dârji, sensibili – si totuti puternici. - RON MEHL, pastor al bisericii Beaverton Foursquare Church, Portland, Oregon


Cuprins


Cuvânt înainte
Multumiri

Chemarea la trezire - Când barbatul îsi priveste fata
Întoarcerea lui Flint McCullugh - Barbatul si purtarea lui de grija
Cei patru pilastri ai masculinitatii - Barbatul si radacinile lui
Rabdarea nebiruita - Calitatea cea mai însemnata a unui barbat
Ce se afla sub platosa - Latura tandra a unui barbat
Aflat sub ordinele unui superior - Barbatul si pozitia lui de lider
Ce a ramas nespus - Barbatul si doamna lui, partea întâi
Vorbeste cineva "Limba femeii"? - Barbatul si doamna lui, partea a doua
Incredibila forta a autoritatii tatalui - Barbatul si copiii lui, partea întâi
Strabate generatiile - Barbatul si copiii lui, partea a doua
Ca sagetile în mâna unui razboinic - Barbatul si copiii lui, partea a treia
Adevaratii barbati stau laolalta - Barbatul si prietenii lui, partea întâi
Când barbatii îsi dau mâna - Barbatul si prietenii lui, partea a doua
Luptatorul tandru suprem - Barbatul si Domnul lui

Postfata
Note

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.