Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Termeni si conditi

Termeni si Conditii

Procedura de Comand─â

Clien┼úii pot comanda produse de pe www.Librarie-Crestina.ro fie online, cu ajutorul Co┼čului de Cump─âr─âturi, fie prin e-mail, telefon sau fax. Comanda se consider─â valabil─â numai dup─â ce Librarie-crestina.ro confirm─â Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onor─ârii acesteia.

Clientul poate anula prin e-mail / telefon  comanda, pân─â la momentul primirii confirm─ârii finale din partea librarie-crestina.ro privind posibilitatea onor─ârii acesteia.

Denun┼úarea unilateral─â a comenzii se poate face de c─âtre client dac─â Librarie-crestina.ro întârzie livrarea, cu excep┼úia situa┼úiilor de for┼ú─â major─â, cu maxim 7 zile lucr─âtoare peste termenul specificat în confirmarea comenzii. Denun┼úarea unilateral─â trebuie formulat─â în scris ┼či expediat─â cu confirmare de primire,  prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intr─ârii în posesia produsului/serviciilor comandate. În acest caz, dac─â plata s-a efectuat deja de c─âtre client, acestuia i se vor returna banii, în maxim 30 de zile din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de c─âtre client, conform op┼úiunii de plat─â specificat─â în formularul de comand─â.

Modalităţi de plată

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

 Ramburs la primirea comenzii.

În situa┼úia în care plata nu se efectueaz─â de c─âtre client, comanda va fi considerat─â anulat─â ┼či nu va mai fi onorat─â. În cazul acesta, Librarie-crestina.ro va avea dreptul de a solicita plata de desp─âgubiri ┼či/sau va putea refuza onorarea altor solicit─âri de comenzi ale clientului respectiv.

Returnarea produselor

Dorin┼úa noastr─â este s─â fi┼úi pe deplin mul┼úumi┼úi atunci când cump─âra┼úi produse de pe Librarie-crestina.ro.

Librarie-Crestina.ro (Sc. Corfils Srl) va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonan┼úei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distan┼ú─â, ceea ce confer─â cump─âr─âtorului (numai în condi┼úiile actului normativ men┼úionat) dreptul ca în termen de 10 zile lucr─âtoare  de la primirea produselor cump─ârate, f─âr─â penalit─â┼úi ┼či f─âr─â invocarea vreunui motiv, s─â returneze produsele cump─ârate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original ┼či doar dac─â acestea nu au suferit deterior─âri, urmând s─â primeasc─â în termen de 30 de zile de la denun┼úarea unilateral─â formulat─â în scris (document semnat de cump─âr─âtor ┼či transmis electronic sau prin po┼čt─â cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii.  
Librarie-Crestina.ro (Sc. Corfils Srl) are dreptul ca atunci când consider─â c─â ac┼úiunile clientului au fost cu rea-voin┼ú─â s─â solicite acestuia daune interese, in condi┼úiile legisla┼úiei în vigoare. De asemenea, Librarie-Crestina.ro (Sc. Corfils Srl) î┼či rezerv─â dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

 Dreptul de autor

Con┼úinutul site-ului web www.Librarie-Crestina.ro (inclusiv, dar f─âr─â a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, elemente grafice, logo precum ┼či alte date) este proprietatea Librarie-Crestina.ro (Sc. Corfils Srl) ┼či a partenerilor ┼či furnizorilor s─âi, fiind aparat de Legea dreptului de autor ┼či de legile privind proprietatea intelectual─â ┼či industrial─â. Pe aceste considerente este absolut interzis─â utilizarea acestor elemente f─âr─â acordul scris al Librarie-Crestina.ro (Sc. Corfils Srl).

Accesul online al utilizatorilor

Librarie-Crestina.ro (Sc. Corfils Srl) nu garanteaz─â accesul clien┼úilor la site-ul web www.Librarie-Crestina.ro în orice moment, ner─âspunzând de probleme cauzate de ter┼úi (probleme tehnice, defec┼úiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale aleLibrarie-Crestina.ro (Sc. Corfils Srl)

Limitarea r─âspunderii

Librarie-Crestina.ro (Sc. Corfils Srl) face eforturi permanente pentru a p─âstra acurate┼úea informa┼úiilor din aceast site. Rareori acestea pot con┼úine mici inadverten┼úe: fotografia are caracter informativ, unele specifica┼úii pot fi modificate de produc─âtor f─âr─â preaviz sau pot con┼úine erori de operare. V─â st─âm oricând la dispozi┼úie pentru eventuale clarific─âri.

Totalitatea  imaginilor ┼či textelor de pe www.Librarie-Crestina.ro sunt cu titlu exemplificativ. În acest sens produsele livrate în comand─â pot fi diferite de cele prezentate online (copert─â, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, Sc. Corfils Srl  va putea modifica oricând detaliile disponibile online privind produsele ┼či serviciile oferite. Imaginile ┼či descrierile produselor pot con┼úine erori sau pot fi diferite de realitate, Sc. Corfils Srl nu r─âspunde pentru astfel de situa┼úii, dar va încerca s─â le rezolve cât mai curând de la semnalarea acestora.

Pre┼úurile de pe www.Librarie-Crestina.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, dac─â nu se specific─â altfel în mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/┼či alte costuri ale serviciilor sunt men┼úionate în momentul finaliz─ârii solicit─ârii comenzii ┼či vor fi precizate ┼či în momentul confirm─ârii comenzii de c─âtre Librarie-Crestina.ro (Sc. Corfils Srl)

 În cazul în care Librarie-Crestina.ro (Sc. Corfils Srl) se afl─â în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie c─â acesta nu este g─âsit la adresa men┼úionat─â, nu poate fi contactat sau nu se prezint─â s─â ridice pachetul de la Po┼čta Român─â etc.), comanda va fi anulat─â iar produsele se vor întoarce la Librarie-Crestina.ro (Sc. Corfils Srl). Pentru o nou─â livrare, clientul va trebui s─â suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

În cazul în care clientul a f─âcut plata în avans ┼či, din vina sa, nu poate primi produsele în maxim 10 zile din momentul expedierii ┼či nici nu poate fi contactat în interval de 30 de zile, comanda va fi anulat─â, dar plata nu va putea fi returnat─â, constituind desp─âgubiri din partea clientului.

Comenzile inregistrate pe www.Librarie-Crestina.ro

Librarie-crestina.ro nu r─âspunde de con┼úinutul, calitatea sau natura descrierilor c─âr┼úilor ┼či de comentariile postate de c─âtre vizitatorii site-ului. De asemenea, Librarie-Crestina.ro (Sc. Corfils Srl) nu r─âspunde de con┼úinutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

Transmitere emailuri

Prin urmatoarele activit─â┼úi: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj în pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate Librarie-crestina.ro , se consider─â c─â utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice con┼úinând informa┼úii diverse legate strict de Librarie-crestina.ro . În aceast─â situa┼úie datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri ┼či, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau ┼čterse din baza de date Librarie-crestina.ro  la cererea scris─â a clientului.

Forta major─â ┼či legea aplicabil─â

Atât clientul cât ┼či Librarie-Crestina.ro (Sc. Corfils Srl)  nu vor fi r─âspunz─âtori pentru neexecutarea obliga┼úiilor contractuale, dac─â o astfel de neexecutare este datorat─â unui eveniment de for┼ú─â major─â.

Prezentul contract este supus legii române.

Drepturi

Librarie-Crestina.ro (Sc. Corfils Srl)  are dreptul de a interzice accesul anumitor clien┼úi ┼či vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, f─âr─â o notificare prealabil─â.

Important:

Conform cerin┼úelor Legii nr. 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date, modificat─â ┼či completat─â ┼či ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či protec┼úia vie┼úii private în sectorul comunica┼úiilor electronice SC Corfils SRL are obliga┼úia de a administra în condi┼úii de siguran┼ú─â datele personale furnizate ┼či numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra st─ârii comenzii ┼či expedierea c─âtre client. Refuzul oferirii informa┼úiilor atrage imposibilitatea onor─ârii comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clien┼úii au dreptul de acces, de interven┼úie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale ┼či dreptul de a se adresa justi┼úiei.

Pentru acurate┼úea informa┼úiilor clientul este rugat s─â comunice orice modificare intervenit─â de la data înregistr─ârii sale în baza de date.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicit─ârii sale scrise expediate electronic. ┼×tergerea definitiv─â a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Reducerile

Politica pre┼úurilor/reducerilor de pe site este stabilit─â în totalitate de c─âtre  Librarie-crestina.ro , iar pre┼úul de cump─ârare este cel afi┼čat în momentul lans─ârii comenzii.

Pre┼úurile produselor sunt cele afi┼čate pentru fiecare produs în parte ┼či sunt actualizate zilnic. În principiu, discount-urile, reducerile ┼či promo┼úiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se p─âstreaz─â reducerea cu valoarea cea mai mare.