Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Timpul este pe sfarsit

Timpul este pe sfarsit
Click pentru m─ârire
Preţ: 25,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Reinhard Bonnke
Rating Mediu: F─âr─â Rating

Timpul este pe sfarsit - Reinhard Bonnke


Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm
Nr. pag.: 268 - Timpul este pe sfarsit

In noiembrie 1996, Facultatea de Teologie a Universitatii Regent a avut privilegiul de a-l gazdui pe evanghelistul Reinhard Bonnke pentru o serie de prelegeri pe tema evanghelizarii mondiale. A fost rugat sa isi pregateasca prelegerile in lumina experientei sale de evanghelist prolific al ultimului deceniu.
Bonnke a adaptat acele prelegeri pentru publicare. Cartea de fata schiteaza si explica viziunea biblica a lui Reinhard Bonnke de a aduce aceasta generatie la Isus Cristos.
Astazi pe planeta noastra sunt mai multe suflete pierdute decat au fost vreodata. Totusi, chiar mai important este faptul ca avem mai putin timp ca pana acum sa ii aducem la mantuire. Reinhard Bonnke, care de 30 de ani predica o Evanghelie necompromisa pe intreg continentul Africii si in alte tari din lume, este probabil unul dintre cei mai experimentati si inzestrati evanghelisti pe care i-a cunoscut aceasta lume.
Din dorinta fierbinte de a vedea suflete castigate pentru Cristos, Reinhard prezinta aici principiile biblice ale evanghelizarii de succes. Tehnicile demonstrate si eficiente de castigare a celor pierduti sunt descrise cu multa dibacie, si totusi intr-un limbaj simplu, cu scopul de a-i invata, motiva si incuraja pe altii sa raspunda provocarii de a marturisi vecinilor, prietenilor si lumii intregi.
Rezultatele campaniilor de evanghelizare demonstreaza clar eficienta acestor principii. Incepand din anul 2000, mai bine de 45 de milioane de oameni au luat decizia de a-L urma pe Cristos prin intermediul lucrarii lui Reinhard Bonnke si au fost adaugati Imparatiei lui Dumnezeu si bisericilor locale.
Reinhard Bonnke este fondatorul si conducatorul organizatiei Christ for all Nations, o lucrare internationale de evanghelizare care are viziunea unei Africi spalate in sange - un continent spalat in sangele lui Isus Cristos. El a predicat la peste sase milioane de oameni intr-o campanie de evanghelizare de sase zile in Lagos, Nigeria, perioada in care, intr-o singura zi, 1 093 745 de oameni au completat formulare prin care isi exprimau decizia de a-L primi pe Isus in viata lor ca Domn si Mantuitor.

Cuprins
Prefata Introducere

1. Evanghelistul sovaielnic
2. Evanghelizarea si lumea
3. Sa invatam de la Stapan
4. Credinta si evanghelizarea
5. Predicarea unui Cristos al minunilor
6. Ungerea pentru indeplinirea misiunii
7. Un plan de evanghelizare
8. Actiunea din cartea Faptele apostolilor
9. Oameni obisnuiti - un mesaj extraordinar
10. Evanghelia si pacatul
11. Evanghelizarea in evanghelii
12. Evanghelizarea dupa modelul lui Pavel
13. Evanghelizarea si spiritualitatea
14. Predicarea judecatii intr-o lume toleranta

Prefata

In noiembrie 1996, Facultatea de Teologie a Universitatii Regent a avut privilegiul de a-l gazdui pe evanghelistul Reinhard Bonnke pentru o serie de prelegeri pe tema evanghelizarii mondiale. A fost rugat sa isi pregateasca prelegerile in lumina experientei sale de evanghelist prolific al ultimului deceniu.
Intreaga universitate statea ca pe jaratec in asteptarea acestei serii istorice de prelegeri. Probabil cu aceasta ocazie s-a format cea mai mare clasa de studenti din istoria universitatii, in amfiteatrul Robertson Hall, pentru a asculta ore in sir prelegerile motivatoare ale lui Bonnke. Seara, dupa ce predase cursuri aproape intreaga zi, Bonnke a predicat in Biserica Parkway Temple, care era ticsita de multime.
Bonnke a adaptat acele prelegeri pentru publicare. Cartea de fata schiteaza si explica viziunea biblica a lui Reinhard Bonnke de a aduce aceasta generatie la Isus Cristos. Bonnke se afla in avangarda lucrarii de evanghelizare. Campaniile sale in Africa au insumat peste 1,6 milioane de persoane la un singur serviciu religios. Predicarea sa insotita de semne si minuni a uimit lumea si a adus milioane de oameni in Imparatia lui Isus Cristos. Prin aceasta trezire, bisericile au explodat numeric, iar puterile intunericului au fost date in vileag si infrante.
Sper ca aceasta lucrare, o adaptare a prelegerilor lui Reinhard Bonnke sustinute la Universitatea Regent, isi va ocupa locul binemeritat ca resursa principala pentru generatiile viitoare, asa cum s-a intamplat si cu prelegerile lui Charles G. Finney, "Discursuri despre trezirile religioase", care au inspirat multe generatii sa se increada in Dumnezeu pentru a beneficia de atingerea speciala a Duhului Sfant.

-- Vinson Synan Decan al Facultatii de Teologie Universitatea Regent Virginia Beach, Virginia

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.