Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Tinuta femeii in adunare

Tinuta femeii in adunare
Click pentru m─ârire
Preţ: 24,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Tiberiu Ciubotari
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Tinuta femeii in adunare - Tiberiu Ciubotari

Atunci cand alpinistul Mallory a fost intrebat de ce trebuie cucerit Everestul, a raspuns: „Pentru ca exista!” Cred ca acesta este un raspuns bun si pentru cei care se intreaba de ce este nevoie sa avem o carte cu un subiect atat de sensibil in zilele noastre – dragii mei, pur si simplu pentru ca acesta exista! 

Stimati cititori, stiu la fel de bine ca dumneavoastra ca in Romania, acum, la inceputul secolului al XXI-lea, sa vorbesti despre coafura, bijuteriile, hainele, invelitoarea, diakonia sau mantuirea femeii este la fel de riscant ca aventura escaladarii unui munte foarte inalt. De aceea, recunosc ca la inceput de drum ma simt ca un alpinist care, cu mana streasina la frunte, se uita in sus catre varful muntelui pe care urmeaza sa-l urce. Celor care va veti incumeta sa va aventurati impreuna cu mine, nu va ascund ca ascensiunea va fi grea. Pasurile putin accesibile, peretii abrupti de stanca si haurile prapastiilor sunt doar cateva din pericolele care ne vor pandi in orice moment. Stiu ca, privindu-l de jos, traseul pare aproape impracticabil, dar urcusul pe care vi-l propun nu este pentru prudenti sau fricosi, ci pentru cei care, plini de curaj si credinta, sunt gata sa infrunte acest munte teologic care este tinuta interioara si exterioara a femeii credincioase.

Necesitatea acestui demers temerar vine din lipsa de reverenta a unora, din absurditatea altora, din confuziile gazduite in mintea unora si altora, din discordia generata de nevalorificarea Scripturii si din stangacia multor pastori de a indrepta lucrurile. Am pornit in aceasta cercetare motivat de faptul ca este o trebuinta reala a vremurilor noastre. Am incredintarea ca peste ani, principiile enuntate aici vor fi general acceptate, dar deocamdata, in coltul nostru de lume sunt putin intelese si de aceea atat de mult disputate. Chiar in zilele in care am inceput sa lucrez la redactarea manuscrisului am intalnit alte cateva persoane care s-au alaturat celor care trateaza cu furie subiectul tinutei femeii.

E usor sa fii libertinist sau legalist si e cu mult mai greu sa fii gata sa-ti pui prejudecatile in cumpana Scripturii. Vreau sa afirm de la inceput, cu tarie, ca volumul de fata nu este un demers nici in favoarea, nici in defavoarea baticului, bijuteriilor etc. Fara a avea pretentii de infailibilitate, am scris aceste randuri preocupat de un singur lucru: biblicitatea. Eroul viu al cartii este Adevarul, pentru ca doar Adevarul ne poate face liberi!

Nu-mi fac iluzia ca ii voi convinge in toate lucrurile pe toti cititorii mei, dar scriu dezinteresat in ceea ce priveste persoana mea. Ceea ce ma intereseaza este sa-I aduc cinste Bunului Dumnezeu si binecuvantare celor care sunt gata sa-si depaseasca preconceptiile. Ma rog Domnului ca nimeni sa nu citeasca aceasta carte cu dorinta de a-si gasi argumente care sa-i sustina ideologia rebela sau conformista, ci cu sinceritatea de a distinge vocea lui Dumnezeu. Stim bine ca teologie inseamna si confruntare de idei, iar daca lucrarea de fata va fi in masura sa ii determine pe unii macar sa inceapa a gandi, daca nu sa le schimbe opiniile, atunci mare parte din scopul acestei carti va fi atins si slavit sa fie Domnul!

Drumul va fi anevoios, de aceea am organizat aceasta calatorie in trei paliere de ascensiune: evaluare tematica, comentariu biblic si concluzii. Parcurgand fiecare din cele trei sectiuni ale cartii vei descoperi ce privilegiu este sa urci privind nu la tine, nici la chibitii de pe margine, ci la Dumnezeu. Cand esti la poalele muntelui este foarte greu sa-i vezi inaltimea, dar cei care se vor incumenta sa ia muntele acesta in piept vor beneficia de aerul tare de acolo de sus. Numai cutezatorii se vor bucura sa vada privelisti aparte, de care cei care stau in vale nu vor avea parte niciodata. Asa ca, legati in coarda, in maini si chiar in unghii daca va fi nevoie, haideti cu ajutorul Celui Preainalt sa urcam! Important este sa deschidem noi carari catre simplitate! Important este sa fim mai sus decat suntem acum in ceea ce priveste modestia, bunul gust si evlavia! Important este sa ajungem putin mai aproape de cer!

Autorul

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.