Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Umblarea cu Dumnezeu, in unire cu Domnul Isus Cristos, sub calau

Umblarea cu Dumnezeu, in unire cu Domnul Isus Cristos, sub calau
Click pentru m─ârire
Preţ: 45,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Iosif Ton
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Umblarea cu Dumnezeu, în unire cu Domnul Isus Cristos, sub calauzirea Duhului SfântIosif Ton


Numar pagini: 524  - Umblarea cu Dumnezeu, in unire ci Domnul Isus Cristos, sub calauzirea Duhului Sfant

Dimensiuni produs: 145 x 205 x 25 mm  

 
Umblarea cu Dumnezeu, în unire cu Domnul Isus Cristos, sub calauzirea Duhului Sfânt este o carte practica pe tema dezvoltarii vietii spirituale, un proces pe care toti credinciosii trebuie sa-l parcurga pentru a fi transformati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu si pentru a participa cu Divinitatea la viata din eternitatea viitoare. Chemarea la desavârsirea vietii domina întreaga Scriptura si constituie firul rosu al cartii de fata.
În acest scop, lucrarea Domnului Isus are doua aspecte sau, mai exact, doua etape: prima este scoaterea noastra de sub robia lui Satan si a doua este transformarea noastra dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Unii teologi si unii credinciosi le considera a fi doua lucrari separate si cred ca ele pot fi despartite, asa încât sa o poti avea pe una fara sa te preocupi si de cealalta. Dar lucrurile nu stau asa. Prima a fost realizata doar pentru a o face posibila pe cea de-a doua.
Parcurgerea acestor lectii va stârni în noi dorinta dupa desavârsire, dupa sfintenie, dupa asemanarea cu Cristos si ne va ajuta sa constientizam mai bine ca împlinirea acestei dorinte nu este posibila decât daca intram în unire cu Domnul Isus Cristos si ne lasam calauziti de Duhul Sfânt.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.