Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Un martor al lui Hristos - Sadhu Sundar Singh

Un martor al lui Hristos - Sadhu Sundar Singh
Click pentru m─ârire
Preţ: 12,00Ron
Stoc: In Stock
Model: Alice Van Berchem
Rating Mediu: F─âr─â Rating

 

Un martor al lui Hristos - Sadhu Sundar Singh


Alice Van Berchem


Numar pagini: 144  - Un martor a lui Hristos
Dimensiuni produs: 130 x 200 x 7 mm  

 

Prefata autorului


Impresia profunda lasata de trecerea lui Sadhu Sundar Singh prin Elvetia în 1922, nu s-a sters din memoria acelora care au avut fericirea sa-l asculte.
Armonia acestei figuri îmbracata în roba de "sadhu" si personalitatea sa în întregime iluminata de pace si dragoste, impunea admiratia si multi dintre ascultatori gândeau sau exclamau: "Cum seamana cu Cristos!"
Povestirea convertirii sale, a minunatelor experiente pe care le-a avut si a celor care i-au fost date sa le faca prin suferinte aspre, a miraculoaselor interventii dumnezeiesti, în unele împrejurari tragice din viata sa, par scoase din cartea "Faptele apostolilor."
Sundar Singh, acest mistic al timpurilor moderne, unic în istoria crestinatatii secolului XX, a fost în acelasi timp un mare om de actiune.
Exemplul vietii sale, învatatura sa, experientele sale, au o valoare eterna care nu trebuie sa cada în uitare.
Favoarea care ne-a fost data, de a primit pe Sadhu în casa copiilor nostri, Dr. si D-na. P. de Benoit, binecuvântarea simtita din contactul cu el, timp de 10 zile, cât a stat la Lausanne, posesiunea "in extenso" a cuvântarilor stenografiate în Elvetia, ma încurajeaza sa public volumul prezent.
El este destinat în special generatiei tinere, anume acelora care n-au cunoscut pe Sadhu si care auzind vorbindu-se despre el nu si-au putut face o idee exacta despre viata si marturia acestui apostol venit din India.
Aceasta carte este incompleta prin forta lucrurilor si ar fi înca multe de spus despre un crestin de o asemenea putere spirituala. Am restrâns însa aceasta lucrare, caci, în zilele noastre pentru a fi citit, trebuie sa fii scurt.
Fie ca cei care vor adânci aceste pagini, sa gaseasca la rândul lor, acea pace a sufletului "care întrece orice pricepere", acea bucurie deplina, acea viata de rugaciune în comuniune cu Cristos, al carei secret Sadhu ni l-a descoperit.
El ne-a spus: "ar fi de prisos sa ascultati vocea mea, daca nu ascultati de Cristos. În singuratate, Îl veti auzi vorbind si atunci veti întelege ceea ce un om venit din India pâna la voi, a aflat în el. Numai în Cristos este mântuire. Acela care traieste în El, este mort fata de pacat si intra în viata vesnica." -- Alice van Berchem

"Pe malurile Iordanului, am privit apa proaspata si dulce care se revarsa continuu în Marea Moarta si care ramâne moarta pentru ca ea opreste aceasta apa vie, fara sa-i dea drumul mai departe. Acelasi lucru se întâmpla si cu bisericile moarte, cu crestinii morti, pentru ca acestia pastreaza pentru ei apa vie pe care o da Isus. Nu fiti asemenea Marii Moarte! Faceti parte si altora din binecuvântarile pe care le-ati primit!

Întrebuintati darurile voastre, învatatura voastra serviciului pentru Cristos! Atunci veti primi binecuvântari totdeauna mai mari. Eu am facut experienta ca daca am lucrat ceva pentru Cristos, am primit în schimb de o mie de ori mai mult. Fiti gata sa lucrati pentru Mântuitorul vostru si sa ajutati pe aproapele vostru."


Cuprins


Prefata autorului

Credinta stramosilor lui Sundar Singh: religia sikh
În cautarea pacii
Încercari si persecutii
"Sadhu"
În Tibet
Din nou în Tibet
Departe în serviciu
În Europa. Activitatea în Elvetia
Întoarcerea în India. Învatatura sa
Viata contemplativa. Viata activa
Extaze si viziuni
Biserica si teologie. Ultimii ani. Ultimul mister.

Adaos

Bibliografie

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.