Autori
Co┼č cump─âr─âturi
0 obiecte
Recomand─âri

Vreau sa te iubesc

Vreau sa te iubesc
Click pentru m─ârire
Preţ: 16,00Ron
Stoc: În Stoc
Model: Julius Fritze
Rating Mediu: F─âr─â Rating

Cant: Ad─âugare ├«n Co┼č
(Acest produs are o cantitate minim─â de 10)

 

Vreau sa te iubesc - Julius Fritze


Numar pagini: 152  - Vreau sa te iubesc
Dimensiuni produs: 105 x 175 mm  

 
Dr. Julius Fritze — originar din Australia, medic psihiatru crestin si consilier in probleme maritale, cu o bogata experienta si o capacitate remarcabila de sinteza si comunicare— abordeaza cu mult curaj si luciditate teme majore precum: elementele constitutive ale casatoriei, criteriile de alegere a partenerului compatibil, diferenta dintre dragostea romantica si cea adevarata, împlinirea în relatia sexuala, diferentele dintre sexe, relatiile cu rudele celuilalt, în special cu socrii.
El începe cu problema dragostei. Care este diferenta dintre a fi îndragostit si a iubi cu adevarat, dintre dragostea statornica, cea care rezista peste ani, si atractia irezistibila efemera? Apoi, cu un pragmatism remarcabil, discuta principalele domenii în care trebuie sa existe compatibilitate între parteneri. Plecând de la constatarea ca orice cuplu se va confrunta cu problema ajustarii, autorul ofera cu realism posibilitatea evaluarii diferentelor existente structurându-le pe cîteva domenii si ierarhizându-le ca pondere si importanta. Astfel, orice, cuplu prezumtiv îsi poate evalua riscul pe care si-l asuma, cât si dificultatile cu care se va confrunta în viitor. Un capitol special este dedicat relatiilor sexuale si problemei împlinirii partenerului. Un alt capitol prin care aceasta carte iese în evidenta este cel al deosebirilor dintre sexe. Cunoasterea acestor deosebiri normale  si   naturale poate reduce în buna masura inutilele tensiuni care apar datorita asteptarilor nerealiste si interpretarilor eronate ale actiunilor celuilalt.  
Bogata experienta profesionala a autorului, consideratiile de ordin psihologic si, nu în ultimul rând, respectul pentru principiile biblice fac din Vreau sa te iubesc o lectura nu doar placuta, ci si necesara, utila si benefica. 

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastr─â:


Recenzia dumneavoastr─â: Not─â: HTML nu este interpretat!

Rating: R─âu            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.